שאלות

poli4

New member
שאלות ../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

הייתי ביעוץ גנטי (מרגיע מאוד) וקיבלתי מי שפיר ,סקירה מורחבת ואקו לב על חשבון משרד הבריאות. 1. מי שפיר - אני עושה אצל הרופא הפרטי שלי - אני אקבל החזר? 2. סקירה מורחבת - אני יכולה לכל אחד או רק לרופאים בקופה? יש לכם המלצה??? 3. אקו לב עובר - כמו שאלה מס 2. עשיתי חלבון עוברי ויצא תקין , סימן מעודד????

טאניוש

New member
תשובה חלקית

1. לא עשיתי, לא יודעת. 2. לדעתי רק בקופה. באיזה קופה את? 3. אקו לב- מבצע רק קרדיולוג ילדים, הקופה נותנת התחייבות (טופס 17). אשאל בשבילך המלצה לרופא במרכז. ברור שחלבון עוברי תקין זה סימן מעודד! רק שימשיך ככה
. מה אמרו ביעוץ גנטי?

poli4

New member
יעוץ גנטי

בזכות הפורום ובמיוחד בזכותך ידעתי הכל. 1. ממצא מבודד או תנוחתי 2. בעיה כרומזלית , בעית שלד. 3. מעלה את המומים שאי אפשר לנטר מ-3% ל-5% היא מאוד מאוד עודדה אותי. ואמרה לי לקחת את זה בצורה מאוד מאוד קלה.

טאניוש

New member
אותי יעוצים גנטיים רק מלחיצים ../images/Emo4.gif

מחזיקה לך אצבעות לבדיקות
.

יחיאלוש

New member
תשובות

1. אם יש לך הפניה מהיעוץ הגנטי למי שפיר- אוטומטית זה על חשבון משרד הבריאות.תבררי מול הקופה איפה את יכולה לעשות. 2. סקירה מורחבת בחינם- רק אצל רופאי הקופה. את יכולה לעשות אצל מי שבא לך תמורת "סכום סמלי"- אני לא קיבלתי על כך החזר. ההמלצות שלי: פרופ' אחירון ראובן, פרופ' שלמה ליפיץ (שניהם עובדים בתל השומר). 3. יש מספר מצומצם של מכונים שעושים זאת. שוב, לברר בקופה. 4. המון הצלחה...

שלום לך

וברוך הבא.... נעים מאוד אני אורית אמא של תמיר בן שלוש עם קלאב פוט דו"צ. לשאלותייך: כן, אם קיבלת ממשרד הבריאות המלצה לבדיקת מי שפיר, את תקבלי החזר גם אם זה אצל רופא פרטי, למרות, אם אני זוכרת טוב, שאצלי ,בגלל שהרופא הפרטי עבד עם תל השומר, הופניתי לעשות מי שפיר בתל השומר ופשוט לא שילמתי.... באיזו קופת חולים את?, לצערי הרופאים שעשיתי אצלם סקירה מורחבת לא שווה להזכיר את שמם פה, ולכן אתן לחבריי ולחברותיי לדבר.... לגבי חלבון עוברי?, בהחלט יכול להיות סימן מעודד, אבל אם אפשר לשאול, מה הבעייה של העובר שנתנו לך לבצע מי שפיר ואת שאר הבדיקות. לילה טוב אוף, כתבתי הרבה תשאלי מליון שאלות עד שייגמרו לך. אורית

poli4

New member
קלאב פוט (מן הסתם ../images/Emo4.gif)

חד צדדי וממצא בודד.

אינה ו

New member
אני באותו מצב בדיוק!!!

היי, שמי אינה ואני בשבוע ה-21 להריון הראשון שלי. בסקירה מוקדמת ראו ק"פ דו צדדי. הייתי ביעוץ גנטי בברזילי (איפה את היית?), לא הרגיעו אותי בכלל!!!! ההפך, היא הלחיצה אותי מאוד ולא נתנה לי הפניה למי שפיר למרות שהתחננתי ממש. מחר אני נוסעת לסקירה שנייה אצל ד"ר קבילביץ' בב"ש. אמרו לי שהוא אחד המומחים הגדולים בארץ לבדיקות אולטרה סאטנד. אני עדיין מתלבטת האם לעשות מי שפיר באופן פרטי. אם לא היית מקבל הפניה היית עושה פרטי? לאף אחד אין בשבילי המלצה ברורה. מה דעתך?

למעלה