שאלות(
)

yyoossii111

New member
למנהלת .1.1!!!

כידי לקדם את הפורום לגעתי את צריכה להכינס לפורמים שונים במיוחד שלפורמים של יס כמו השיר שלנו פורום ערוץ יס סטארז וכאלה.. ולפפרסם שם את הפורוםם אם את רוצה איןן לי בעיה לעשות את זה אבל ניראה לי את צריכה לעשות את זה .! כי זה הפורום שלךך ואגב בת כמה את ?

djfredi

New member
יעלו גם את פרק 2 לאתר הרישמי ?

יש מצב שהמערכת מעלה גם את פרק 2 לקטגוריה של פרקים מלאים?

היי למנהלת של הפורום! כנסי זה

במיוחד בשבילך! כמה כסף את מוכנה לתת בשביל תמונות מקוריות ובלעדיות!!! מכל הפרקים! לתגובה שלחי לי למסר אגם מאוהבת.

Redemption Song

New member
הפורום רק בתחילת דרכו

אני בטוחה שבימים הקרובים יכנסו לפה אנשים חדשים. עם הפרסום אפשר לחכות קצת.

דקלגירל

New member
שאלה

היי אין לי כ"כ את מי לשאול אז החלטתי שאולי פה זה המקום... בפרק הראשון של הסדרה היה קטע שצולם במשתלה בו נגה ירושלמי משחקת בפרסומת למיץ תפוזים (ובסופה מפוטרת) הקטע נחתך כנראה (אולי לא התאים לקצב המהיר שתוכנן לפרק הראשון, שאמור למכר כמובן לבאות) והייתי מתה להשיג אותו (השתתפתי בו, עם עוד כמה שחקנים) האם מתישהו יעלו קטעים שנחתכו בחדר העריכה- לאתר הזה?

bendn2

New member
לראות אותה היום

לפי מה שאני יודעעע זה חידוש לשיר של תיסלאם אבל לא הצלחתי למצוא את הגרסה הזאת של ארקדי דוכין ועוד מישהי שאני לא מזהה.. אם תמצאו תגידו!!

חדשה

היי קוראים לי שחף... אני חדה כאן! אתם פשוט לא מבינים כמה אני אוהבת את ורד!!!! דייי היא כזאת מהממת!!! אבל אין לי יס אז אני לא יכולה לראות את הסדרה...איזה חרא.... טוב האלופה2 מתחילה עוד מעט אז אני יראה אותה שם! ורדדדדדד נשמתיייי חולההההה עלייךךךך מלאך שלי!

yyoossii111

New member
זהו שהיא לא תשתתף באלופהה!!!

זה ציתות מכתבהה שפורסמה באתר הבועה "השחקנים החדשים שטרם נבחרו יכנסו לקאסט שיכלול גם חלק מכובד מהחבר'ה של העונה הראשונה. ב"ערב טוב עם גיא פינס" פורסמו השחקנים שיצאו באופן סופי מהקאסט, ולא ימשיכו לשטוף לנו את העיניים גם בעונה החדשה - ורד פלדמן (דריה), יוסף סוויד (ג'לל), לירון וייסמן (מילי), מירב גרובר (טובה), שרי אלפי - ניסן (אשלי), והאחת והיחידה, כוכבת העונה הראשונה - לירז צ'רכי (מיטל). תוכלו להתנחם בזה שהשאר ממשיכים - יהודה לוי, מייקל לואיס, עפר שכטר, מיכל גבריאלוב, ליאור שמש, עירית קפלן ועוד טובים ואהובים במיוחד." יש לי יס ואני רואה השיר שלנו אבל לפעמים יצא לי לראות האלופה וכמו שאני רואה את השחקנם הכי טובים והכי מצחיקים הוציאו אז לא ניראה לי שאני יראה את העונה ה 2

למעלה