שאלות

מיטללל

New member
שאלות ../images/Emo41.gif

לו
סלבריטאי מסויים היה נדלק עליכם וזה היה הדדי- הייתם הולכים על זה בכיף או נרתעים במקצת? (בשל המינוסים הברורים, חוסר פרטיות וכו') יש אמונה שאומרת שאם מסתכלים על
בשמיים ומבקשים משאלה- היא מתגשמת. מה המשאלה שהייתם מבקשים מ
שכזה

pain is MY love

New member
מה הבעיה?

אם הייתי נדלקת על מישהו וזה היה הולך טוב מה אכפת לי אם הוא מפורסם או לא?! אז קצת יכתבו עליי בעיתונים מה רע?..
גם עכשיו אני בקשר עם מישהו שהוא די מוכר (בשמי הכדורגל הישראלי כמובן) וכל הזמן אני רואה כתבות עליו בעיתונים ובאינטרנט, לפעמים הוא מצולם עם בלונדיניות, לפעמים עם חברים שלו מהקבוצה ותמיד שאני מתעצבנת עליו בגלל איזה בלונדינית תורנית אנחנו מדברים על זה ופותרים את זה... עם הכל אפשר להסתדר!

twigy

New member
נו פליז תגלי תגלי

הרי כולנו פה משפחה אחרי הכל

pain is MY love

New member
גם המשפחה לי צוחקת עליי

הם טוענים שאנחנו סתם מנצלים אחד את שנייה...

d e m o sthenes

New member
תשובה ../images/Emo70.gif

לדעתי הייתי הולך על זה ורואה איך מערכת היחסים מתקדמת. אם הכוכב לא יודע להפריד בין העבודה והזוהר לקשר אז שיתחפף, אבל אם יש את הכוכב ויש את הבן אדם והכל סבבה אז בכיף. הייתי מבקש מהכוכב למצוא אהבה.

תשובות!!!../images/Emo29.gif

כן הייתי הולכת על קשר עם סלבריטאי..
גם כי אני יאהב את מי שזה לא יהיה וגם כי הוא אוהב אותי...
אם אני אראה כוכב נופל?? ממממ אין לי ממש מה לבקש חוץ מאהבה

כוכבים יש רק בשמיים ../images/Emo41.gif

לגבי השאלה הראשונה- הייתי הולכת על זה, כי כל קשר יש בו מינוסים ופלוסים, ואם מתמודדים עם הדברים ביחד אז אין שום סיבה שזה לא יילך, שווה לתת צ'אנס. לגבי השאלה השנייה- המשאלה שהייתי מבקשת היא למצוא אהבה אמיתית ולא בחורים שמשחקים משחקים ולא יודעים מה הם רוצים מהחיים שלי או שלהם...

mass

New member
פוף..

1. ממש לא מפריע 2. רק בריאות, כי זה מה שאדם צריך. ומי שרוצה הרבה משאלות, שילך למדבר עם שק"ש וישן לילה אחד, יספור לפחות 200 כוכבים נופלים D:.

נועם m

New member
תשובות../images/Emo41.gif

טוב, אז אני נורא רוצה לכתוב שמה שחשוב זה איזה בנאדם הוא, ומה אני מרגישה כלפיו, בלה בלה בלה, קיטש קיטש קיטש... בפועל, נראה לי שהיה לי קשה עד בלתי אפשרי להתמודד בסיטואציה כזו. אני נורא סגורה, ומתחרפנת אפילו כשדודות בעלות כוונות טובות מחטטות לי קצת בחיים, אז עוד כשזה בכל העיתונים?

נועם m

New member
../images/Emo41.gifאופס יש עוד אחת ../images/Emo9.gif

הייתי מבקשת שיהיה לי טוב בצבא, ושהזמן עד הגיוס לא יעבור בטיל כמו שיש לו נטייה לעשות... (אמנם עוד איזה 8 חודשים אבל אף פעם לא מוקדם מדי בשביל קצת פאניקה...
)

למעלה