שאלות
הרבה שאלות :)

rotem boten

New member
שאלות ../images/Emo58.gifהרבה שאלות :)

יש לי כמה שאלות,אני מכורה לצעירים אבל לא חובבת ספוילרים אבל יש לי סבא וסבתא מתוקים שחולים על זה ומכורים יותר ממני,אז הפעם אני בשליחותם:) האם ויקטור יחזור לניקי או לאשלי? האם ריאן ישאר עם אשתו הפסיכית או האם הוא יהיה עם ויקטוריה? מה קורה עם ויקטוריה בסוף?עם מי היא תיהיה?מה קורה איתה? ידוע לי שקריקט תצא עם מייקל והם כמעט יתחתנו האם הם באמת יתחתנו?ואם לא מה קורה כשדני חוזר לג"נואה? מה יהיה עם אבא שלקאסי?

dviridit

New member
זה מה שאני יודעת...

האם ויקטור יחזור לניקי או לאשלי? הוא לא יחזור לאשלי בתקופה הקרובה כי היא מתחתנת. לא יודעת לעתיד היותר רחוק. האם ריאן ישאר עם אשתו הפסיכית או האם הוא יהיה עם ויקטוריהריאן וויקטוריה יהיו זוג וכמעט תהיה חתונה עד שהורשת הפסיכופטית תירה בראין בכוונה לירות בויקטוריה. מה קורה עם ויקטוריה בסוף?עם מי היא תיהיה?מה קורה איתה? ידוע לי שקריקט תצא עם מייקל והם כמעט יתחתנו האם הם באמת יתחתנו?ואם לא מה קורה כשדני חוזר לג"נואה? לא יודעת אבל מקווה שדני יחזור כמה שינותר מהר. מה יהיה עם אבא שלקאסי?

אור2221

New member
תשובות (S)

1) לניקי, זה יוביל לחתונה בערך עוד שנתיים (אחרי הרבה עליות וירידות בדרך). אשלי בהחלט ברקע ב4 השנים הקרובות, אבל הם לא יחליפו אפילו נשיקה במהלך השנים האלו. 2. יהיה עם ויקי, טריש תירה בויקטוריה במהלך החתונה, ריאן יקפוץ ויספוג את הכדור בשבילה. ריאן מת, ויקטוריה עוברת למערכת יחסים עם דיאגו, המאהב הבא של שרון (עד שהיא מגלה שהוא ושרון שכבו), מתחילה משהו עם מייקל אבל אז עוזבת את התוכנית. 3. קריקט ומייקל לא ממש מגיעים לחופה. 4. כלום, הוא יקפוץ לביקור קטן אבל שום דבר שמאיים על שרון או קאסי

dviridit

New member
ש גם לי שאלת ספוילר לאור ממה שכתבת

אביה של קאסי הוא לא מאט קלארק?? אם לא מיהו בעצם מאט קלאקר? אני זוכרת שהיה לו סיפור בעבר עם שרון.

אני מוכנה לענות בינתיים...

שאביה של קאסי הוא פרנק, בחור ששרון יצאה איתו בתיכון. כששרון נכנסה להריון הוא לא רצה שום קשר איתה ועם התינוקת קאסי. מאט קלארק אינו קשור לקאסי בכלל. הוא יצא עם שרון וכשהיא סיימה את הקשר איתו והתחילה לצאת עם ניק - הוא השתולל מקנאה ואנס אותה וגם את איימי שהיתה חברתה הטובה (אגב, גם איימי יצאה עם ניק).

נכון אפרת

באמת איימי יצאה עם ניק וגם מאוד אהבה אותו אבל יצאה גבר מכל העניין שהוא העדיף את שרון על פניה זוכרת איך בסוף היא ירתה במאט? הויי זה היה מאוד מותח באותה תקופה

זה באמת היה קטע מסעיר

איימי לא ממש "יצאה גבר" מהעניין - הבחורה המסכנה נפלה קורבן לאונס על ידי מאט קלראק ואח"כ עוד חטפה התמוטטות עצבים והתנתקה מכל הסביבה... אגב, חבל שהיא לא הרגה אותו לגמריי כי זה היה חוסך לנו את "הקמבאק" הלא מוצלח של קרטר...חוץ מזה שהגיע לו למות אחרי מה שהוא עשה לשרון, לאיימי ולניק!

למעלה