שאלות

יש לי כמה שאלות לגבי כמה דברים

שקראתי כאן בפורום.מכיוון שאתם מכירות את טייק ד'את מעולה ואני קצת פחות אבל תמיד הלהקה הזו ענינה אותי רציתי תמיד לדעת כמה דברים.אז הנה השאלות: 1.מה קרה לג'ייסון בבירכיים? 2.כתבתם כמה פעמים באותו משפט גארי ודיאטה,למה? 3.האם רובי בכסח עם מארק?כי אני קראתי לא פעם בעיתונים לאחר הפירוק שהם חושבים לעשות פרוייקט משותף? 4.היו בנות שהתאבדו בגלל הפירוק? אל תבינו לא נכון חלילה,אני שואלת את השאלות האלה כדי להכיר טוב יותר את טייק דא'ת כי הם תמיד ענינו אותי.

ברוכה הבאה!

יש מעל ל-30 הופעות - רק שאין לרובן כרטיסים, יש קישור לכל מיני אתרים למעלה. הראשונה באצטדיון היא ב-17 ליוני במנצ'סטר ובוומבלי ב-24 ליוני. בטיקטמאסטר יש כרטיסים....www.ticketmaster.co.uk את באה???

והתשובות...

1. לג'יסון נשחקו המפרקים בברכיים בגלל הריקוד - תראי הופעות של טייק דאט ותביני למה....גם למארק יש בעיות ברכיים עוד מלפני טייק דאט (הוא בכלל רצה להיות שחקן כדורגל) 2. כי גארי כל הזמן משחק במשקל, בזמן טייק דאט תמיד שמרו שהוא לא יעלה אבל אחרי הפירוק הוא עלה מלא, והוריד ושוב עלה ושוב הוריד. 3. רובי ומארק ממש לא בכסאח - בדיוק ההפך מארק הוא היחידי שבקשר רציף עם רובי מאז שרובי עזב\סולק מטייק דאט הם אפילו גרו אחד ליד השני. 4. כן היו בנות שהתאבדו, גם אחרי שרובי עזב שתי גרמניות התאבדו. כשהם התפרקו פתחו קווי מצוקה במלא מדינות - אפילו בישראל! ותשאלי כל מה שתרצי - חינוך זה דבר חשוב

dont bug me

New member
אני מתה לבוא

אבל אני לא בטוחה שיהיה לי כסף....להופעה של רובי ההורים שלי שילמו לי כי זה היה לפני צבא אז הם דאגו להכל...אבל עכשיו אני לא מתכוונת לבקש... בכל מקרה, אני אראה מה אפשר לעשות. :)

למעלה