שאלות
שאלות

Fish in the sea

New member
שאלות../images/Emo70.gif שאלות../images/Emo70.gif

בהשראת הפורום האלטרנטיבי ובגלל יום כיפור(
הרבה זמן מחשב) להלן שתי שאלות:
סדרו בבקשה את סדר עטיפות האלבומים של רדיוהד מהיפה ביותר להכי פחות יפה.לא כולל אי-פיז,סינגלים וכו´.
אותה שאלה,הפעם לגבי חוברות המילים(למרות שלא תמיד הן באמת כוללות מילים).
תודה למייג´ור טום.
מכל האי-פיז,סינגלים,מיני אלבומים וכל דבר שהוא לא אלבום אולפן מה העטיפה היפה ביותר שיצא לכם לראות? של רדיוהד כמובן. הייתי שמח לענות אבל אני חייב לזוז לכדורגל של ערב כיפור... אז בהמשך...
בדיוק הסתיים amsterdam,הסוכריה הנועלת את קולדפליי החדש

Fish in the sea

New member
טוב,אף אחד לא ענה אז אני אענה.

אמנם קצת משפיל,אבל זאת תהיה גם סוג של הקפצה.
סדר עטיפות האלבומים מהיפה לפחות יפה: the bends ok computer kid a amnesiac pablo honey
מממ לגבי החוברות: the bends (כל הציורים הקטנים החמודים האלה...) kid a (בעיקר בגלל החוברת שמסתתרת מתחת לפלסטיק) ok computer amnesiac (לא התחברתי לציורים האלה) pablo honey
אהבתי עד מאוד את העטיפה של street spirit. כתוב בגדול "immerse your soul n love". אהבתי. ואגב,אני מתעב את העטיפה של I might be wrong, זה גדול מדי ולא נכנס לי למחזיק דיסקים.אולי אני אגזור את זה קצת...
התעוררתי לי היום בעשרה לארבע,שטפתי פנים,פתחתי את היום עם פאלו אלטו.איך שהשיר מתחיל,חבר שלי מתקשר ואומר לי לשים mtv. 3 שירים לייב של רדיוהד.בטח ראיתם את זה כבר אבל לי זאת היתה פעם ראשונה. creep,just,the national anthem. אהבתי מאוד ת´ביצוע של ג´אסט. בכלל,נחמד לפתוח ככה יום...למרות שזה יום כיפור... בבקשה...תענו גם
כלום

Superunknown1

New member
תשובות! תשובות!

אלבומים: פאבלו הוני דה בנדס קיד א´ אמאנסיק (ככה כותבים?
) או.קיי קומפיוטר. חוברות מילים: או.קיי קומפיור דה בנדס קיד א´ פאבלו הוני- כי לא כתוב כלום וגם יש ת´לטאה הזאת... מגעילה אותי
לא ראיתי את החוברת של אמאנסיק.

polyethylene

New member
והנה התשובות שלי...

עטיפות: ok computer the bends amnesiac kid a pablo honey
booklets: kid a ok computer amnesiac the bends pablo honey
עטיפה לא של אלבום אולפן: street spirit - cd 1 (סינגל כחול) - תמונה של מדרגות נעות, יפהפיה.
כלום, חברים רואים סרט בסלון, רק באתי לראות

t bone

New member
נשמע כמו שיר של נושאי המגבעת

מה שרשמת בין התווים. P:

למעלה