הפרקים המלאים איפה לעזאזל מוצאים\מורידים את הפרקים המלאים??? תודה!!!
O orifrah New member 4/2/07 #4 הסידרה מהממת!! אני עוקבת אחריה כמעט כל יום דרך האינטרנט אבל חבל שהיא לא משודרת בהוט
O ori 32 New member 4/2/07 #6 מישהו יודע איך אפשר להוריד פרקים? אני גרה בחו"ל ורוצה לראות את הסדרה... אולי מישהו יכול להעלות פרקים? תודה!
מישהו יודע איך אפשר להוריד פרקים? אני גרה בחו"ל ורוצה לראות את הסדרה... אולי מישהו יכול להעלות פרקים? תודה!
D debbietlv New member 4/2/07 #7 בנתיים אני נהינת מהפירורים והשאלה מתי התוכנית הנחמדה הזו תעלה בהוט???
H Hypnotic Poi§on New member 3/2/07 #2 לא נראה לי שיש מקום כזה חוץ מהשידורים של הסדרה אולי בעתיד יהיו שידורים חוזרים
ד דינה37 New member 5/2/07 #10 אולי הפעם מה השם של שיר הנושא של הסידרה "אולי הפעם" שארכדי דוכין שר ....דחוףףףף
S sharon1213 New member 6/2/07 #13 שם השיר.. "שתי טיפות שקופות" ויש כאלה שקוראים לו "לראות אותה היום" של להקת תיסלם. אם למישהו יש את הביצוע של ארכדי דוכין נשמח אם הוא ישתף.
שם השיר.. "שתי טיפות שקופות" ויש כאלה שקוראים לו "לראות אותה היום" של להקת תיסלם. אם למישהו יש את הביצוע של ארכדי דוכין נשמח אם הוא ישתף.
מ מייסון1 New member 9/2/07 #18 שיר נושא יש לך מושג איפה אפשר להוריד את השיר בגירסה של ארקדי דוכין... תודה...
R Redemption Song New member 6/2/07 #15 שירה קצנלבוגן. היא מנחה בערוץ הילדים, שיחקה ב"ילדות רעות" בערוץ 24, הייתה (או עדיין) מגישה בערוץ 24 ועוד.
שירה קצנלבוגן. היא מנחה בערוץ הילדים, שיחקה ב"ילדות רעות" בערוץ 24, הייתה (או עדיין) מגישה בערוץ 24 ועוד.
N nitzan131 New member 6/2/07 #16 שאלה הבנתי שאבי קורניק משחק בסדרה הזו..(יש לי הוט) הוא כבר החל להשתתף בסדרה או שעדיין לא? ואמרו שיש לו סצנות מיטה..זה כבר היה?
שאלה הבנתי שאבי קורניק משחק בסדרה הזו..(יש לי הוט) הוא כבר החל להשתתף בסדרה או שעדיין לא? ואמרו שיש לו סצנות מיטה..זה כבר היה?
N nitzan131 New member 7/2/07 #17 הנה תמונה שלו.. לפי מה שכתוב בידיעה הזו http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3359100,00.html הוא משחק בסדרה בתור דתי שמתאהב בחילוניה..ויש סצנות מיטה הוא כבר החל להשתתף בסדרה?כבר הראו אותו? היו את הסצנות האלה?
הנה תמונה שלו.. לפי מה שכתוב בידיעה הזו http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3359100,00.html הוא משחק בסדרה בתור דתי שמתאהב בחילוניה..ויש סצנות מיטה הוא כבר החל להשתתף בסדרה?כבר הראו אותו? היו את הסצנות האלה?