שאלות

רוי בת

New member
היי

סדרה מדהימה... מה השם האמיתי של ג'ון, אבא של סם ודין? שבוע טוב!

drmovies

New member
היי כנסו שנייה

משהו יודע מה יקרה בהמשך...יאללה אין לי סבלנות.....

nazgul2003

New member
איזו סדרה אדירה!

מישהו יודע כמה פרקים יש לה? ואם יש עוד עונה? אני מתה על סאם ודין הם כאלה חתיכים,,,

drmovies

New member
כנסו שנייה

יש לי כמה שאלות: 1) האם בשבוע הבא תתחיל העונה החדשה מיד עם סיום העונה הראשונה 2) משהו יודע מה הולך לקרות בפרק האחרון...רק תקציר. 3) האם השחקנים ישארו גם לעונה הבאה והאם יש שחקנים חדשים. 4) כמה פרקים יש לעונה השנייה. תודה

Batelg

New member
לסידרה יש

22 פרקים.. שבוע הבא פרק אחרון
העונה השנייה תשודר בארה"ב רק בסוף ספטמבר אז אצלנו אני משערת יקח חודש חודשיים אחרי...

darklighter

New member
תשובות../images/Emo9.gif../images/Emo190.gif

לעונה הראשונה יש 22 פרקים, ביס נשאר רק עוד פרק אחד
אבל החדשות הטובות הן שתהיה עונה 2, והיא כנראה תתחיל להיות משודרת בארה"ב בסוף ספטמבר (21 אם אני לא טועה)
סאם ודין

BashSister

New member
טוב אני אענה על מה שאני יודעת...

1. לא, בשבוע הבא לא תתחיל העונה החדשה מכיוון שבאמריקה עדיין לא התחילו אותה ו-yes עדיין לא קנו אותה לפי מה שהבנתי... נצטרך לחכות
2. לפרק קוראים Devil's Trap (יעני מלכודת בשטן), לקחתי את התקציר מכאן http://www.winchesterbros.com/index.php?option=com_content&task=view&id=48&Itemid=38 דין וסם במשימה להציל את אביהם ממג והולכים לחפש עזרה מחבר משפחה שקוראים לו בובי. כשמג מופיעה בבית של בובי האחים טומנים לה מלכודת ומגרשים את השד מגופה אחרי שהם מגלים איפה אבא שלהם נמצא. בזמן שהם מנסים להציל את ג'ון, השד מופיע ויש קרב. (סורי על התרגום העקום חחחח) 3. אמממ על שחקנים חדשים אני לא יודעת, בטח יהיו כל מיני שחקנים אורחים כמו מג וכאלה אבל ג'ארד וג'נסן ישארו, ברור! 4. אני משערת שזה יהיה בסביבות ה-20 ומשהו פרקים כמו שהעונה הזו הייתה, בנתיים ראיתי רק על תאריכים של שלושה פרקים באמריקה... מקווה שעזרתי

drmovies

New member
תודה לך...גם תרגמתי את התקציר

במשימה להציל את אביהם ממג, סאם ודין בקשו עזרה מחבר קרוב של המשפחה, בובי. כשמג מופיעה בפתח הבית של בובי, האחים מכינים לה פתיון כדי שהיא תכנס לתוך מלכודת שלהם, ומגרשים (כמו שמגרשים שדים) את השד מגופה, אחרי שהם מגלים איפה ג'ון מוחזק כאסיר. בזמן שהם מנסים להחזיר את ג'ון, כשהם מנסים לשחרר אותו לחופשי, השד מגיע ואז מתחיל קרב מלא בין האחים + אביהם לבין השד שהם חיפשו אחריו כל חייהם.

BashSister

New member
אה אוקיי

לפחות זה יותר קריא ומובן משלי חחחח אבל מקווה שעזרתי

hili2006

New member
יש לי פווווולים של תמונות...../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif

אבל אני לא יודעת איך להוסיף אותן... אז אני אשמח אם מישו יאמר לי...

hili2006

New member
../images/Emo206.gifעוד משו../images/Emo206.gif

ראיתי כמה קליפים של על טבעי... וקרו שם דברים שלא הבנתי...
מתי ג'ארד ירה בג'נסן...?
ומי זאת האישה הזאת שתפסה את ג'ארד באוטו... ואז היא הייתה לשד? מה היא עשתה לג'ארד שהיא לו חמישה חורים בבטן...?
מה קרה לג'נסן שאיזה שד חנק אותו...? ופתאום ג'ארד רואה את אמא שלו נשרפת מעל המיטה שלו...?
אז אני אשמח לעלותץ את הקליפ הזה עם מישו רק יגיד לי איך...
סורי לא מבינה בזה....

Charmed Or

New member
נמנמ../images/Emo112.gif

ירה בו? אולי בפרק 6? אבל הוא לא ירה בו למיטב זכרוני... לוזוכרת ממש. האישה הזאת היא האישה בלבן מפרק 1 והיא נעצה בו את האצבעות שלה. מתי שד חנק אותו? הוא ראה את החברה שלו, ג'סיקה, אמא שלהם נשרפה בתחילת פרק אחד, בסוף הפרק גם החברה שלו. מקווה שעזרתי, אפילו בקצת ;[

אני אסביר לך...

שאת נכנסת להוספת תגובה.. אז יש לך שלוש שורות כחולות למטה... את לוחצת על השורה של: צירוף קובץ - קבצים שמשקלם גדול מ 500KB או שאינם מהסוגים המותרים לא יתקבלו (מקם/י כאן את הסמן לרשימת הסוגים) ואז יש לך שורה לבנה עם BROWSE ושם את בוחרת מהתיקייה שלך ועושה שלח...

מיטל101

New member
נצל"ש../images/Emo58.gifפרומו עונה 2

ראיתי פרומואים כאלה לעונהה שניה והיה פרומו אחד על דין ובתקציר היה רשום שהוא איבד את סאם בלה בלה בלה משהו קרה שם?

dance13

New member
מישהו יכול לתרגם?

אין לי כוח לקרוא באנגלית.... וגם אני לא ממש טובה בזה.....

למעלה