שאלות

שאלות ../images/Emo9.gif

1.יש לי אפליקציות כמו חברים למכירה ו-owned, אבל משום מה אין לי אפשרות להוסיף אותם לעמוד האפליקציות שלי בboxes. מדוע? יש אנשים שראיתי אצלם את האפליקציות האלו בדף של הקופסאות... איך שמים בכל זאת בלי לפתוח להם טאבים? 2.עשיתי אפליקציית מתנות לפני שבועיים ככה, אך אם אני מחפשת את האפליקציה במנוע החיפוש בפייסבוק, הוא לא מוצא אותה. מה אפשר לעשות בשביל שזה כן יופיע? תודה מראש!

meital always

New member
../images/Emo132.gif שאלה קשה ומאתגרת!

דבר ראשון לא כל אפליקציה ניתן להוסיף לתוך הלשונית Boxes ולא כל אחת ניתן להוסיף כלשונית בתוך Tabs . כדי לבדוק אם ניתן (ואם כן- כדי להוסיף אותה) עליך לבצע את הפעולות הבאות: בתחתית הדף של הפייסבוק בצד שמאל הקליקי על הקישור Applications . בחלון שיפתח לך, למעלה, הקליקי על Edit . את תקבלי רשימה של האפליקציות שיש לך. מצאי שם את האפליקציה שעליה את מדברת (אגב, אם היא לא מופיעה שם בחרי רשימה אחרת בצד ימין למעלה, היכן שרשום Show ). בצד ימין שלה הקליקי על : Edit Settings בחלון שיפתח בחרי את הלשונית Profile . זה, הגענו למנה העיקרית! (כדי להקל עליך צירפתי תמונה עם דוגמה לאפליקציה בה ניתן להוסיף את שתי האפשרויות) אם מופיעה לך שם שורה Box , זה אומר שאת יכולה להוסיף את האפליקציה הזו ללשונית Boxes . עשי זאת על ידי הקלקה על Add . אם מופיעה לך שם שורה Tab , זה אומר שאת יכולה להוסיף לשונית של האפליקציה הזו לדף הפייסבוק שלך. עשי זאת על ידי הקלקה על Add . לגבי השאלה השניה שלך, רשמי את שם האפליקציה ואשמח לעזור, כי אין אפשרות לענות ככה באופן כללי...

אני יודעת איך מוסיפים

ואי אפשר את ה"פרינדס פור סל" ו"owned", אך יש אנשים שכן הצליחו להוסיף את 2 האפליקציות האלו וזאת שאלתי - איך?

meital always

New member
אז ככה-

יש מקרים שבהם באפליקציות מסויימות מחליטים לערוך שינויים בהגדרות, למשל לא לאפשר הוספה שלהן אל Boxes מכל מיני סיבות. ואז- מי שהוסיף את זה בעבר לפני השינוי, זה נשאר לו שם. אבל את כבר לא יכולה היום להוסיף את זה. זו הסיבה היחידה שעולה לי לראש. אגב אם את רוצה את יכולה לפנות אליהם ישירות ולשאול אותם, בכל אפליקציה כזו יש למטה לינק של Contact וניתן לשלוח אליהם את השאלה.

למעלה