שאלות MP3

שאלות MP3

שלום רכשתי 2GB MP3 עם צג זה מגיע ללא דיסק והוראות.אנא עזרתכם. 1. משום מה יש בו 2 שירים. אפשר למחוק אותם? ניסיתי דרך ה MEDIA PLAYER במחשב אבל זה לא מוחק באמת רק מראה על הצד מחיקה.?? 2. מישהוא יודע כמה זמן צריך להטעין את זה? 3. לא ברור לי איך מקלטים. כפתור ה PLAY זה הקלטה ? או שהכל צריך לעבור דרך MEDIA PLAYER ?? (כי אז לא ברור לי איך אני מקליטה ישירות מ DVD) תודה מראש (בינתיים וסליחה על הבורות)

יאיר B

New member
אני אנסה, למרות שאני לא מכיר את הנגן הזה

(נראה כמו נגן מדבקה) 1. מחיקה של שירים - אפשר למחוק את שירי ההדגמה שיש בו. לאחר חיבור למחשב הוא אמור להופיע ככונן נוסף תחת "המחשב שלי". כנסי לכונן הזה - להיכנס לתיקית MUSIC ושם צריכים להיות השירים הללו. אפשר למחוק אותם. למה העיסוק עם המדיה פלייר? הנגנים הללו בדרך כלל עובדים ישירות עם העתק-הדבק. 2. זמן טעינה - 3-4 שעות צריכים להספיק. הטעינה היא דרך חיבור ה-USB שלו באמצעות חיבור הנגן למחשב עובד. 3. הקלטה - אם יש את היכולת להקליט בנגן הזה, אז מדובר על הקלטה של קול (סביר להניח שאם יש אפשרות הקלטה אז יש לו מיקרופון פנימי). איך מגיעים לממשק ההקלטה שלו? אני לא יודע בוודאות, אבל מנחש שאפשר דרך התפריט הכללי. לגבי הקלטה מ-DVD -אני בספק אם המכשיר הזה יודע לעשות דבר כזה (ודיאיו בוודאות לא, קול - רק אם יש לו כניסת LINE IN).

למישהוא יש אולי דף הוראות ל MP3 ?

הנגן הוא של חברת FUGI JAPAN מישהוא מכיר? תגידו זה הגיוני שזה לא הגיע עם דיסק וחוברת או שעבדו עליי? אני לא מצליחה לתפעל את זה. ליאיר (תודה רבה) הצלחתי למחוק את 2 השירים שהיו. יש בפנים מקרופון אבל משום מה שאני לוחצת עליו זה לא מקליט, לא שומעים כלום באוזניות.. כשאמרת לגבי ה DVD : הMP מתחבר אליו דרך USB זה לא מספיק? מה זה כניסת LINE IN ? זה צריך להיות ב DVD או בנגן עצמו?? (רציתי נגן הכי פשוט והסתבכתי כהוגן :))) תודה מראש לכל מי שיתייחס.

AYELET1

New member
דרך ה-USB אינך יכולה להקליט ישירות DVD

LINE IN צריך ליהיות בנגן עצמו. \כשאת מקליטה לא תשמעי כלום באוזניות. איך את יודעת שהנגן באמת יכול להקליט? בנוסף, לאחר שהקלטת (אם הקלטת...), חברי את הנגן למחשב ובדקי אם יש היכן שהואט קובץ חדש. נסי להעביר אותו למחשב ולבדוק שם. נגן הכי פשוט כשמו כן הוא- הכי פשוט. את מבקשת אופציות נוספות, שלא נמצאות בכל נגן.

sha na na revol

New member
אה ואני אציין שוב

גם לי יש חיבור usb לDVD, כל מה שהוא יכול לעשות זה לנגן שירים\סרטים\תמונות מתוך הנגן.

למעלה