שאלות

safafa

New member
שאלות

וסלחו לי על הבורות אני עדיין מתחיל... בבקשה תנסו להסביר לי במילים הכי פשוטות ואולי לא יוגיות... 1. מה זה תודעה ? מה זה - mind ? מה הקשר ביניהם ? 2. תזונה יוגית ? רפואה יוגית ? יש דברים כאלו ? ומתי בערך התפתחו בהסטוריה? האם יש קשר ביניהם לאירוודה או שאלו שני דברים שונים ?יש ענף רפואה לפי היוגה או שהוא קשור לרפואה הודית ? אשמח קצת לפירוט... אני בטוח שלתכנן תרגילי יוגה הנשענים על פיסיולוגיה מדויקת צריך ידע אדיר ברפואה מאיפה הידע הזה נלקח? מי בעצם יסד את היוגה ובכמה זמן ? 3. לפעמים אני שואל עצמי ומהרהר איך יש ביוגה דברים כל כך חכמים ומאידך כל ה"סיפורים שמסביב" כגון מיתילוגיות אגדות וסיפורים על אלים ודרקונים וכו' כל כך XXX (סלחו לי אבל אני חייב להגיד מטופשים) איך שני הדברים הללו מתיישבים ? תודה

0 אור 0

New member
שאלות קטנות

אני עוסקת ביוגה כבר כארבעים שנה, קראתי המון ספרים בתחום, למדתי איורוודה על קצה המזלג (קורס קצרצר של מספר חודשים), ועדיין אין לי תשובות קצרות וקולעות לרוב השאלות שלך, מחכה בסקרנות ועניין לראות תשובות של מומחים ממני (ביחוד על הגדרת הMIND)

יוגי בר

New member
המון שאלות במכה אחת

היי safafa אז ככה: רוצה תשובות? אהלן תתחיל לקרוא את כל המאמרים במדור מאמרים תעבור אחד אחד. (דלג על מאמר אירועים ) ונראה איך יפול לך האסימון. ואחרי זה נראה. מה אתה אומר? עשינו עסק. יאללה לקריאה מהנה. בברכה ואהבה יוגי בר

יוגי בר

New member
קצרצרון

היי safafa המיינד שלך הוא חלק מהתודעה. החלק שלך. קח דוגמה פרקטית: כשאומרים לך- mind you're on business אומרים לך לאמיתו של דבר. תתעסק בחלק שלך. שבוע טוב. בברכה ואהבה יוגי בר

למעלה