שאלות:

MeMyOwn

New member
שאלות:

סליחה שפתחתי שרשור חדש, אולם אף אחד לא עונה לי בתוך השרשור הקיים שלי מלפני מספר ימים, אז הנה ה"העתק" של כל אשר כתבתי למטה, בשרשור המקורי שלי: קודם כל, באמת תודה לכולכם... אני עדיין קצת מבולבל ולכן אשאל שוב מספר שאלות קצרות לפני שאני קונה את מחשב כף-היד: 1. אקנה כנראה את ה-HP R5940 שהוצע כאן, נשמע כאילו הוא באמת טוב, זיכרון גדול, אפשרויות שונות, תקשורת B/G וכן BLUETOOTH, וגם GPS מובנה, וכו'... שוב דעתכם על המכשיר. 2. המכשיר לא יבוא עם העברית, נכון? מה כדאי להוסיף על מנת שיהיה עברית, ואוכל גם לרשום רחובות בעברית ברגע שאקנה את התוכנה המתאימה (על ה-SD, כמובן)? 3. בסוף דבר, אני הולך להשתמש בזה באופן די רציני ה-GPS והשאלה היא עד כמה בלגאן לקנות את ה-IGO או כל דבר אחר דומה באופן של מפות של אירופה וכו', ועד כמה הדברים האלה מדוייקים (במילים אחרות, אני אלך אקנה SD "מלא" בתוכנות של מזרח אירופה לצורך העניין ואזי יהיה מדוייק, אאתחל הדרך והמכשיר יכוון אותי ישירות? באופן די מדוייק של רחובות וכו'?) ובנוסף: כתוב שהמכשיר מגיע עם ("מותקן מראש") מפות של מערב אירופה, אזי איני צריך לקנות SD "מלא" במפות של מערב אירופה, מאחר וזה כבר ממופה ורחובות וכו' או אולי מדובר במפות של כבישים ראשיים וכו'? שוב תודה למשיבים... יש לי כוונה לקנות המכשיר כבר מחר בצהריים, אז כל תשובה מתאימה תביע תודתי מראש... לילה-טוב שוב תודה

למעלה