שאלות.........

Zoey Z

New member
שאלות.........

1- מה הגיל שלכן? 2- מאיזה גיל התחלתן להשתמש באיפור? 3- מה ההורים שלכן חושבים על העובדה שאתן משתמשות באיפור בגיל יחסית צעיר?

תשובות....

1. אני בת 16 וחצי... 2. התחלתי להשתמש באיפור מגיל 12... 3. ההורים שלי לא חושבים שזה מוקדם מידיי, והם מאוד גאים בי שאני יודעת לאפר כל כך יפה ומתאפרת כל כך יפה... אמא שלי מליצה עליי לכל החברות שלה, ואבא שלי מושך אותי ללמוד את זה כי הוא יודע שאני מאוד אוהבת את זה ורוצה להתקדם עם זה ואני רוצה להיות מאפרת מקצועית שאני יהיה גדולה... ומחר אני מתחילה לעשות קורס איפור מקצועי ואני כל כך מתרגשת!!!!!!!! הקורס הזה עלה המון כסף ולהורים שלי אין כל כך הרבה ברגעים אלו, אז הם לקחו הלוואה מהבנק משביל לממן לי את זה... הם עושים את זה כי הם רוצים שיהיה לי טוב וגם בגלל שהם ממש גאים בי בקטע הזה..... ואני כל כך מודה להם על התמיכה שלהם!!!!!!!!! רעות

MaYo0sH

New member
תשובות....

1. אני בת 14.5 2. מממ אין לי גיל מדויק שהתחלתי להשתמש באיפור, זה קרה בהדרגה בהתחלה רק עיפרון שחור אחר כך גם צלליות וכו... בעיקרון אני חושבת שזה היה בכיתה ו´, ההורים שלי אז חשבו שזה מוקדם מידי וכל הזמן העירו לי על זה. אבל לא התאפרתי כבד אז...זה היה מקסימום עיפרון שחור. 3. להורים שלי אין בעיה שאני מתאפרת (כי במילא אני לא מתאפרת כבד) ואמא שלי כל הזמן אומרת לי שאני מתאפרת מאוד יפה ...

bitbit17

New member
==>>

1. אני בת 17 וקצת 2. התחלתי להשתמש באיפור מגיל 13 בערך 3. האמת היא שאמא שלי נתנה לי להשתמש באיפור כדי שאני לא ישתמש בו מאחורי הגב שלה... ובערך מגיל 14 וחצי אנחנו קונות איפור ביחד ומה איתך? תעני גם את על השאלות!

QueenNaughty

New member
----->

אז ככה: 1). מחר אני אהיה בת 17! 2). זה בעיקרון התחיל בהדרגה מגיל 12. 3). ובכן, אמא שלי אוהבת מאוד את הרעיון שאני מתאפרת כי זה יוצא תמיד יפה, ואנחנו עם אמא תמיד מתאפרות לאירועים וקונות איפור ביחד! אבא שלי! בעקירון לא אכפת לו, אבל הוא אומר שזה נורא יפה! :)))))

Black Cat

New member
חחח איזה מוכיות

אני בת 16 ומתאפרת מלפני שנה בערך. ההורים שלי לא אומרים כלום.. כאילו למה שהם בכלל יגידו משהו על זה ? זה לא קשור אליהם.

Napoliya

New member
שלום לפורום

אני בת 18 לפני שנה אולי? לא יודעת מה הם אומרים, הם לא שמים לב...בסך הכל עפרון לעניים (שתמיד אני לא מצליחה לשים כמו שצריך וזה שורררף) ולפעמים משהו של אמא לאף, כשהו אדום

נועה84

New member
תשובות !

הייי אני חדשה כאן..
1. אני בת 18 (וחודש..נראה לי שאני הכי מבוגרת בפורום!) 2. קצת לפני גיל 15, בכיתה ט´ נראה לי. 3. אני התחלתי בידיוק בגיל שאפשר להתחיל, ככה שאין בעיה. אמא שלי אומרת שלדעתה האיפור סתם מיותר והורס ושתמיד עדיף המראה הטבעי, אבל מה לעשות.. מצאתי את עצמי לא מסוגלת לצאת מהבית בלי איפור עליי ו/או בתיק (עיפרון, צללית, מסקרה וכמובן מייק-אפ וליפסטיק). יוווו זה נראה לי כבר התמכרות.. אבל זה נראה טבעי וכולם מאוד מחמיאים. ובהקשר לזה, אני רוצה לפתוח שירשור בהודעה חדשה...

fashion girl

New member
תשובות...

אוקיי... גם אני חדשה אני בת 14 ואני מתאפרת כבר שנתיים בערך (חישוב פשוט מגיל 12). ההורים שלי ממש לא מתנגדים,אמא שלי חושבת דווקא שזה די נחמד שאני מתאפרת- כל עוד זה עדין ולא בוטה מדי זה לא נורא.

tootik

New member
נראה לי שאני הכי מבוגרת פה...../images/Emo2.gif

אני בת 21, והאמת שאני פחות מתאפרת, יותר מאפרת... וההורים שלי לא עושים לי בעיות,אני בכל זאת קצת גדולה....:)

insomniac

New member
תשובות..

1 - 16 2 - מגיל 11 בערך אחרי שאמא שלי דפקה לי מכות והייתי צריך איפור כדי להסתיר את הפנס בעין... 3 - היא לא אוהבת את זה שאני מסתיר מה הולך בבית...

אילונוש

New member
אני ../images/Emo3.gif

אני בת 18 אני מתאפרת בערך מגיל 15 ככה אימא שלי אף פעם לא התנגדה לזה (לפעמים היא רק מעירה שעדיין מוקדם ולא נחוץ לשים מייק אפ) ותכלס אנחנו איתה מתחלפות באיפור.. ואבא שלי.. ממש לא התעניין בזה אף פעם..

אמממממ

אני בת 13 וחצי מאז ומתמיד אני מתאפרת....אבל פעם זה היה עדין, ועכשיו זה יותר דרמטי... אמא שלי אוהבת את האיפור שלי אבל היא חושבת שזה יותר מדי דרמטי (כל השחור) ליום-יום, ושזה יותר מתאים לערב......

לא פול שחור.....

עיפרון שחור וצללית תואמת. אני מאוד בהירה.... ולכן המראה הופך להיות מאוד דרמטי.....

למעלה