שאלות...

Thanos

New member
שאלות...

1. האם הספר "אוקספורד של ליירה" אמור לצאת בעברית? 2. איך לאבא של וויל נוצר דמון כשהוא הגיע לעולם של ליירה, ואיך הדמון של ליירה לא נעלם כשהיא הגיעה לעולם של וויל זה לא אותו דבר?

Thanos

New member
אה ועוד שאלה..

למישהו יש מושג איזה תרגום עברי לספר I CHING כדאי לקנות?

האבק

New member
שלום! ../images/Emo24.gif

ברוך הבא לפורום! 1. הספר "אוקספורד של ליירה" נמצא ברשימת ההמתנה לתרגום, כך נמסר מההוצאה לאור. אחרי צאת הסרט "המצפן הזהוב" הם יחליטו סופית אם לתרגם אותו או לא. במידה והוא יצא לאור אנחנו נודיע על זה בהקדם. 2. הדבר לא כל כך פשוט. זה לא עובד כך. זה לא אם אתה עובר לעולם של ויל הדמון נעלם, או אם אתה מגיע לעולם של ליירה הדמון מופיע... אבא של ויל הוא שאמאן, הוא כנראה עבר את אחד הטקסים הללו שמחזקים את הנפש ואת החיבור לטבע שהוציא את הדמון שלו מחוץ לגוף שלו: דבר דומה ויל עשה, כשהוא עבר בעולם המתים והדבר גרם ליציאת הדמון מהגוף שלו. סרפינה פקלה מספרת שזה דומה מאד לטקס שהן (המכשפות) עוברות בצעירותן. שים לב שגם הוא (אבא של ויל) יכול להתרחק מהדמון שלו הרבה. 3. I CHING - פעם מצאתי על זה מאמר מעניין בעברית. אני אחפש לך! שבת שלום וברוך הבא

Fairywitch

New member
אבל וויל לא עשה טקסים שאמאנים וכד'-

וגם אצלו הופיע דמון... (מצד שני הוא... המממ... עבר לעולם המתים... אז אני מניחה שזה שווה ערך)

KER13

New member
....

כשמתים אז נפרדים מהדמון, כשהוא הגיע לעולם המתים, הדמון נפרד ממנו.

Thanos

New member
תודה על התשובות!

למרות שעוד לא סיימתי את הספר השלישי אז היו לי קצת ספויילרים... תודה גם על הקישורים של הI CHING

dahoe

New member
אז זה היה קצת טיפשי לשאול.

תמיד כדאי לחכות עם שאלות עד שמסיימים.

למעלה