שאלות

חברה מי מבין בויקיפדיה ורוצה לעזור???

הייתי שמח לפתוח ערך בויקיפדיה ואיני בקיא ברזי העריכה. אם מישהו מנוסה בעריכה בויקיפדיה אשמח אם יוכל לעזור :)

יפתיי???שאלההה

אין אתה פשוט חייב לענות לי חח.... באיזה ערוץ שודרה הפרסומת לשניצלים שעשית כשהיית קטן???? אני ממש חייבת לדעת

dudig19

New member
יפתי, זיהוי שיר.

שיר עם בית באנגלית, ואח``כ בית בעברית שמתחיל בערך ככה: וורס, הוא נכנס את הראש לועס, קצב בא שמקפיץ כמו אש, עכשיו אנחנו באים אם אתם אדריכלים אנ`לא יגזים אני מהנדס... וכו` עם מי השיר? איפה הוקלט? כל הפרטים. תודה מראש אחי. אגב, שיר מעולה.

מגיבה...

לפי מה שהבנתי לא אתה שולח את הכל לויקיפדיה..יש להם עורכים מסויימים שעושים את הכל בהתנדבות.... זה סיפור....בכל מקרה שולחים להם כל מיני מידע וכאלו..אין לי בעיה לעזור ....אבל כרגע חזרתי מירושלים היתי בכותל(היה דווקא נחמד)...ואני בדרך למיטה אני חושבת אז אחרי הצום כנראה..דבר איתי כבר במסר אם תרצה..אני מבינה בזה

S16 זה אני

New member
מאמי זה היה לפני איזה 10 שנים

כמה ערוצים מסחריים היו אז?? 1, ו-2 ובערוץ 1 אין פרסומות

זוהה :)

קוראים לשיר "ראפ תופס". אני שר אותו לבד וזה השיר הראשון שהקלטתי אי פעם לפני בערך ארבע שנים. הוא הוקלט והופק על ידי אדיי סומירן באולפני "יאגא יו" הישנים של נימי וצ'ולו.

dudig19

New member
תודה רבה אחי.

אתה מכיר גם שירים של העקרב? יש לי שיר שנראה לי שהוא שלו אבל אני לא סגור על זה. קוראים לשיר כל המבטים עליה. (נראה לי...) מכיר? ושוב פעם תודה. אתה גבר גברי...

dudig19

New member
תכלס... הלוואי עלי.

את ההקלטה הראשונה שלי עשיתי על הגג של חבר שלי. יום למחרת ירד גשם והמסטול שכח רעף אחד פתוח... הלך האולפן ביחד עם השיר הראשון בחיי... מאז אני מקליט רק באולפנים נורמליים. לקח חשוב לחיים.

dudig19

New member
יפתי

השיר הזה יצא על אלבום אוסף/ איפי/ מיקסטייפ של מישו?

למעלה