שאלות

schnecke

New member
שאלות

אני טס לפולין עוד 6 ימים, ובב"ס אמרו לנו לדאוג שיהיה עוד זוג נעליים ועדיף מעיל... 1. איזה נעליים עדיף? 2. באמת נחוץ מעיל או שאפשר להסתדר עם סווטשירטים?

שירנות

New member
היי../images/Emo13.gif

1)אני לא יודעת איזה עדיף אבל אני יכולה להגיד לך מה לא לקחת וזה אולטסר-כי הם מבד וכשהיה אפילו טפטוף אנחנו כבר קפאנו. 2)אני אישית לא אוהבת ולא לובשת מעילים ולכן גם לא לקחתי מעיל והסתדרתי מצוין למרות שאני חזרתי לפני שבוע ככה שהיה פחות קר וגם אני לא ממש סובלת מקור אבל כל שאר הקבוצה היו כולם במעילים והם עדיין קפאו...לפי דעתי אם אתם נוסעים עוד שבוע כדאי לקחת ליתר ביטחון כי כבר דיי קר שם..מעבר לזה נראה לי שכדאי לברר את המעלות כדי לדעת אם יהיה מספיק קר בשביל מעיל(למרות שאני לא מאמינה שלא). שיהיה לך מסע מוצלח
.

Galuush

New member
עונה../images/Emo26.gif

1. נעליים סגרות, שיהיו לך נוחות, וכמו שאמרו- לא אולסטאר... עכשיו קר בפולין ואפילו יש גשם, במקרה כזה, כל הנעל סופגת את המים... לא מומלץ. 2. אממ אני חושבת שכדאי, שוב קר שם בתקופה הזו. תבדוק גם טמפ'. אבל בהחלט מומלץ. אני חזרתי משם לפני כמה שבועות והיו ימים שבהחלט השתמשתי במעיל

N B I

New member
עונה

1. נעלי שטח. חבל סתם לבזבז נעלי ספורט או נעליים יפות. אני לא חושבת שצריך להסביר למה לא לבוא עם נעלי בד, מין הסתם, גם בארץ אתם לא הולכים עם נעלי אולסטאר בגשם, לא?בכל מקרה, נעלים גבוהות (נקראות לפעמים גם נעלי הרים) אטומות למים, כי בוץ בתוך הנעל זה ממש ממש לא נעים.מאה אחוז יש לך איזה חבר עם נעליים כאלה, או מישהו במשפחה, בארץ אין ממש מה לעשות איתן והן גם דיי יקרות. 2. תבדוק את הטמפרטורות והתשקיף,אתה רואה שיש 10 מעלות אז תעשה מה שאתה עושה בארץ. אתה רואה 20 מעלות, אל תיקח מעיל. אפשר לחשוב שאתה נוסע לעולם אחר, אותו קור בכל מקום.

schnecke

New member
תודה ../images/Emo13.gif ושאלה...

אם אני מסתדר עם קור, זאת אומרת גם בארץ או בלונדון כש16 מעלות בחוץ אני מסתדר עם חולצה ארוכה או סווטשירט, אז אני לא אקח מעיל אלא איזה סווטשרט ממש מחמם או משהו... אבל מה אני עושה בקטע של גשם?

Galuush

New member
דבר ראשון...

מטרייה חובה שתהיה איתך בתיק צד!!! אממ אם אתה רוצה אתה יכול לקחת נגיד גרביים להחלפה בתיק... ובאמת שרצוי מעיל, שלא תירטב בגשם
אפילו מעיל רוח, העיקר שהבגדים לא יספגו את כל המים של הגשם

indistrica

New member
../images/Emo207.gifשאלה קטנה

שאלתי בפורום של בית ספר שלי אבל לא ענו לי..איך עובדים האוטובוסים במסע? זה לפי הכיתות הרגילות בבית ספר או שיש ארגון אחר?

Galuush

New member
אממ אצלינו זה היה ככה...

אממ באוטובוס שלי רובינו היינו מהכיתה שלי, כי המחנכת שלי כנראה רצתה שרוב הריכזו של הכיתה שלי יהיה אצלה... ועם עוד כמה כיתות... באוטובוס השני היו כל מיני, גם מהכיתה שלי. אבל בעקרון זה לא לפי הכיתות הרגילות, ואם את/ה רוצה לעבור אוטובוס יש מצב שייתנו לך.

אז ככה...

כמה זמן לפני המסע היינו צריכים למלא דף עם מי אנחנו רוצים לישון באותו החדר... ובנוסף היינו צריכים לכתוב 3 ילדים שאנחנו רוצים להיות איתם באוטובוס... והבטיחו לנו שנהיה עם מי שישן איתנו בחדר ולפחות שניים מהילדים שרשמנו בדף... וכך היה... ההכנות האחרונות לפני המסע התבצעו בקנוצות לפי האוטובוסים, עם המדריך והמורים המלווים...

למעלה