שאלות

אור177

New member
שאלות

1. האם לחלק הצרפתי של קנדה, יותר קל להגר? 2. באיזה סוג מבחן של ה- IELTS נבחנים? ה- Academic או ה- General Training ? 3. מישהו מכם עבר קורס הכנה למבחן באנגלית? האם כדאי לקחת אותו או שעדיף לשפר לבד את האנגלית.... 4. איך בוחרים עו"ד שהוא באמת טוב? יש כ"כ הרבה שמפרסמים את עצמם. מישהו יכול לייעץ על עו"ד טוב? תודה.

sephy59

New member
IELTS: אם המבחן הוא לצורך לימודים אקדמיים

אז Academic אם לצורך הוכחת ידע באנגלית להגירה אז Genaral. השגרירות הבריטית מציעה קורס הכנה, שהבנתי שהוא די יעיל (לא מנסיון אישי) ויש עוד כמה גופים שמציעים קורסי הכנה (ביה"ס האמריקני ועוד). אני אישית רכשתי את הערכה מהשגרירות (100 ש"ח) ועוד ספרי הכנה מאמזון, התכוננתי לבד והצלחתי לא רע (ציון כללי 8). בשורה התחתונה השיקול אם לעשות קורס או לא הוא שילוב של נתונים אישיים (ידע קודם באנגלית), העדפה אישית, תקציב וכד'. בהחלט לא חייבים לקחת קורס הכנה כדי להצליח במבחן. בקשר לעו"ד, הרבה מהפורום הגישו בקשות וקיבלו תוצאות חיוביות ללא עו"ד. ממה שקראתי בפורום אני יכול להמליץ לך להתרחק מעורכת דין בשם אטל רוזנבנרג (אני לא בטוח בקשר לשם המשפחה) שעושה הרבה פוילע שטיק. שוב, אני מדגיש זה לא מנסיון אישי ולא מידע בדוק אלא רק מה שאנשים כתבו בפורום (יותר מ-1-2). תחפש בפורום ותראה/י בעצמך.

למעלה