שאלות

קולאז

New member
שאלות

בשיר "פרפר" של מוניקה סקס - כמה פעמים הוא יציץ בשעון? בשיר "אולי בכל זאת סאלי" של חמי רודנר - איפה הדובים רוקדים? אפשר לעשות שרשור שאלות (אם תאהבו את הרעיון שלי), מישהו שואל שאלה בסגנון שלמעלה ומי שעונה חייב להמשיך לשאול...

naps

New member
פרפר

בשירים של מוניקה סקס לא תתקילו אותי. התשובה היא פעמיים ("בשעון שלו יציץ הוא פעמיים. יגיד שכבר מתחיל להתאחר...") ואני אמשיך בעוד שאלת מוניקה. הניסוח שלה בכוונה קצת מוזר: מה לא קשור?

אין לי תשובה.. אבל יש לי שאלה

על מוניקה סקס... ולא נראה לי שאני צריכה ללכת בשביל זה לפורום זיהוי שירים
יש להם איזה שיר מוכר, די שקט... ששרים שם על איזו בחורה שאנסו אותה או משהו אם אני זוכרת נכון.... איך קוראים לשיר?

קולאז

New member
שימחתם אותי

הייתי בטוחה שאף אחד לא ישים לב להודעה והיא תרד למטה (ועכשיו אני שמחה) צדקת בתשובה! כל הכבוד! התשובה לשאלה שלך היא השיר "180" הם אומרים שיש לזמר בעיה לקשור שרוכים (באולסטאר) כי העיניים מפוצצות לכלוך של בוקר ואז הם מציינים ש-"זה לא קשור אז די..." אני אשאר עם השאלה השניה שנתתי (אתם יכולים לקנות רמז כמו שהמורה שלי הייתה אומרת במבחנים...אווו מפחיד) בשיר של חמי רודנר "אולי בכל זאת סאלי" איפה רוקדים הדובים?

M I R A G E

New member
נזכרתי!!!!!

"כמו דובים הם רוקדים בפרסומת דפוקה" ויש לי אוסף שאלות (זה יהיה קשה, אני לא מסגיר אמן או שם שיר, רק שפה) 1. מי שמו קרוב לאפריים? (עברי) 2. מול מי רוקד על הגג עם מטבע? (עברי) 3. למה הוא תלוי על הצלב? (עברי) 4. איזו להקה היא "רוצחת" לפי אחד השירים שלה? (לועזי) 5. מה יעשה לה הד"ר אם יבגוד בה פעם עם אישה ובמי? (עברי) 6. מה משותף לזונות ולירקון? (עברי) 7. איזה צבע יש לרעש? (עברי) 8. בגלל מה אני אגשים את חלומי? (עברי) 9. של מי המספר 7040014? (עברי) 10. לא בגלל זה התחבאתי הלילה כאן (עברי) 11. אחרי מי הלכו אלף חתיכות? (עברי) 12. מי ניסה לדרוס את אליהו הנביא? (עברי) מצעטר על ההצפה, אבל לפחות יש לכם עיסוק לזמן הקרוב

M I R A G E

New member
ו... עוד שלושה:

13. איך קוראים לילד הראשון של תום? (לועזי) 14. אהה תירגע, אתה יודע מה זה אומר...? (לועזי) 15. ערן צור הוא חברה של? (עברי) בהצלחה

6 ואולי 7

6. שניהם זורמים לים :) 7. בגלל הרוח אולי? ואפשר להגיד משהו? כללל הההכבבבבודד לך על היוזמה והרעיון! אני כל כך עייפה שאין לי כח אפילו לנסות את השאר... אני אחזור מחר.... אלא אם כן יש כאן מישהו שרוצה לבדר אותי?
כל האייסיקיו שלי כבר ישן...

8 ו-7 (תיקון)

שיר 7.. איך לא זיהיתי מיד אני לא יודעת... - רעש לבן של בריל´ה שלי
ושיר 8 זה בגלל הרוח?
תפסיקו להאשים אותי...
ומצטערת שאני פותחת הרבה שירשורים.. חוץ מזה אני אוהבת כשנוספים דפים

M I R A G E

New member
צדקת ב6, 7, 8

ואוו יפה
ולגבי 4, שני הניחושים מקוריים אבל התשובה יותר פשוטה, ויותר קצרה (זה רמז
)

M I R A G E

New member
אמ... ויש לי עוד שאלה קשה

על מי נכתב השיר בלדה לסוכן כפול של משינה? אני לא בטוח בתשובה, אבל זו השערה הגיונית ביותר

..... ושאלה בקשר לאותו סוכן כפול

הוא באמת העיף את אשתו? לא ידעתי את זה... איזה חוצפן.. האישה מעירה לו וככה הוא מעיף אותה? אחחחחחחחחח גברים.

למעלה