שאלות

shlomitta

New member
שאלות

אני משוטטת חדשה לגמרי אצלכם...נראה מדליק. יש לי המון שאלות אבל העיקרית היא אני באה מתחום האומנות בעיקר פיסול בשנה האחרונה פיסול בעיסת נייר... השתתפתי עכשיו בתערוכת קסם הבובות. מה שמעניין אותי זה כמובן התחום של בניית הבובות ברמה היותר מתוחכמת חומרים ...לא למתחילים..ולא ההפעלה של הבובות. בררתי קצת בבתי הספר דיברתי עם אחת המורות שראתה את הבובות שלי ולדעתה מה שנותנים בבית הספר שהיא מלמדת (כולל הקורסים שלה)פחות יתרמו לי כי מדברים יותר על התחלות. דיברתי עם מריה גורביץ לצערי מסרבת ללמד בשנים הקרובות... אולי יש לכם רעיונות או שאתם חושבים אחרת? נראה לי מדליק להיות חלק מהפורום שלכם... יום קסום שלומית

שלומית ברוכה הבאה אלינו.

לא ידעתי שמריה לא מלמדת יותר פרטי. היא מלמדת אצל דבורה לא? גם במארכז בחולון. יום נעים דבי

shlomitta

New member
?

הי דבי לא הבנתי מה המלצתך..... למי לפנות? מיבכל זאת מלמד פרטי...? או כל המלצה אחרת שלומית

ניסית אצל גילי ???? היא מעולה!!!

את יכולה לשלוח מייל לגילי - היא גולשת תחת הניק- תפוז קפוא. היא תותחית בלבנות וללמד בובות ומנגונים. אה.....והיא אישיות כובשת.....
בהצלחה דבוש גילי - תפוז קפוא

shlomitta

New member
תודה

הלינק לא עובד אבל אנסה לשוטט ולמצוא את המייל יום קסום שלומית

המחשב נפל לי ועתה אני ממשיכה את רצף ההודעות

טל יריב תותחית אף היא בבניית בובות תפאורות וציור . אומנית בנשמה. אני ממליצה לגשת אליה גם לכל מי שמעוניין ללמוד לפרטים . אז יש לך את גילי את טל ואם תרצי עוד יש לך גם אותי
לילה טוב דבוש

ooommmr

New member
דבי...אל תשכחי אותי!!!!....חחחח

אוכל ללמד במהלך החגים , בובות מסוגים שונים- לבחירתך. מצ"ב תמונה שלל בובה שלי. לפרטים- [email protected] עומרי

חחחההה ברוך מרפא חולים../images/Emo24.gif

מה שלומך ....???????? נראה לי לפי תגובתך שזינקת מהמיטה....
לא ידעתי שאתה מלמד??? ברוך הבא לאגודת המלמדים.
עומר תותח אף הוא בבניית בובות וכשרוני בטירוף..... דבי

ooommmr

New member
תודה! כן...מרגיש הרבה יותר טוב....כנראה

וירוס חולף... כעת אני בסדר. שתהיה לנו שבת שלום! עומרי

shlomitta

New member
אני חולה על דובים

הי עומר מקסים הדובי...עושה חשק... בחגים לשימחתי אני לא בארץ... מה לגבי זמנים אחרים? שלח לי מסרון או מייל... הטלפון שלי 052-2635847 שלומית

את מוזמנת

הי שלומית, את מוזמנת לאתר בית ספרנו ולפגישת הכרות איתי. יש לנו שפע של קורסים בכל הרמות. דברי איתי דבורה צפריר מנהלת בית הספר לתיאטרון בובות ודרמה במכללת לוינסקי 7419938 -03 052-2246999

למעלה