שאלות..

sapir3a

New member
שאלות..

הכניסה למתחם עצמו הוא בחינם ? נשאר כרטיסים למופע של משה פרץ? כמה עולה בערך נסיעות מתל אביב עד לערד ?

sapir3a

New member
עוד שאלה

עם אני ארצה לבוא ביום השני ולחזור ביום השלישי או לבוא ביום הראשון ולחזור ביום השני יש הסעות למקרה כזה? או ההסעות הם רק ליום הראשון וליום השלישי תודה מראש:]

sapir3a

New member
וועוד שאלה

איך הולך הקטע הזה של השמירת חפצים? בתוך לוקר או משו כזה? האם זה לכל 3 הימים? ואפשר להוציא ולהחזיר בכל פעם את החפצים באותו מחיר ? כמה זה עולה בערך ?

שמירת חפצים

תהיינה עמדות לשמירת חפצים בכל אזורי השירות ובקניון. התשלום יכול להיות לכל ימי הפסטיבל או עבור כל יום בודד ואפילו עבור כמה שעות. ככל שהאכסון הוא לטווח ארוך המחיר יורד. אפשר יהיה להוציא ולהחזיר חפצים ללא עלות. לדוגמא מחיר עבור תיק גדול + תיק קטן ליום שלם הוא 17 ש"ח ולכל תקופת הפסטיבל 40 ש"ח. מחיר עבור תיק גדול בודד ליום אחד הוא 15 ש"ח...

davidr4

New member
שמירת חפצים

אמרת שניתן לשלם לשמירת חפצים עבור יום בודד האם הכוונה היא ל24 שעות מרגע הפקדת התיק או שמדובר בשמירה עד שעה מסוימת בסוף היוםעד 3 בבוקר למשל? תודה

שמירת חפצים

יש מסעדה במרכז המסחרי ששמה פטרוזיליה שם יהיה שמירת חפצים ומקלחות שמירת חפצים עבור 12 שח ליום או 30 לכל הפסטיבל כל יום נקרא עד חצות יום הגעה זה יום שני, יום שלישי וכו'

shlomi810

New member
שאלה מעניינת....

לא ידוע לי על מקלחות במסעדת בשרים כמו הפטרוזיליה, נראה לי שהייתה כוונה ל"מלתחות". זה כבר נשמע לי יותר סביר...

הסעות

תהיינה הסעות זמינות בכל ימי הפסטיבל, הלוך וחזור. לגבי פרטים מדוייקים: נקודות איסוף, לוחות זמנים ומחירים ניתן להיכנס לאתר ווליום :volume-arad.cellcom.co.il/ARAD/Information.aspx?section=arrivals

shlomi810

New member
יש הסעות כל הלילה

מסביב לשעון לכל חלקי הארץ (כמעט) את מוזמנת לבוא וללכת מתי שרק תרצי...

תשובות

הכניסה למתחמי הפסטיבל היא ללא עלות נשארו כרטיסים למופע רוח מזרחית, בו לוקח חלק משה פרץ נסיעה מת"א לערד הלוך חזור עולה 75 ש"ח

shahar10001

New member
שאלה

אזלו הכרטיסים לרוק בנד's ? וכל המתחם הוא בתוך העיר ככה שאני יוכל לקנות אוכל מחנויות כמו שופרסל וכו' או שצריך לצאת במיוחד בישביל זה ?

shahar10001

New member
עוד שאלה

יש מתחם ענק של אוהל ענק שנבנה לשינה או כל אחד והאוהל הקטן שלו ? כי אני בונה לבוא רק עם שקש

shlomi810

New member
והנה לך כמה תשובות....

הכניסה למתחם ווליום ערד הוא בחינם. ישנם מספר הופעות סגורות שהם בתשלום. רוב ההופעות הן חינם (שירי מימון, סינרגיה, זודיאק-מיי פיינגולד,וכו'...) נשארו כרטיסים בודדים להופעה רוח מיזרחית בה יופיע גם משה פרץ. נסיעה מת"א לערד עולה בסביבות ה-38 ש"ח, כרטיס הלוך-חזור יוצא זול יותר משמעותית. כדאי להיכנס גם לאתר "דורון הסעות" שדואג לקווים גם באמצע הלילה, דבר שאגד לא טרחו לצערי לעשות... תהנו:)

למעלה