שאלות

Izushka

New member
שאלות

שלום לכולום
מצטערת שפתחתי שרשור חדש פשוט לא ידעתי לאן לנצל"ש.. דבר ראשון אני חייבת להגיד שאני ממש מתרגשת ואני יודעת שרק פה באמת יבינו אותי.. אספתי את הכרטיסים לפני כמה ימים ואז הבנתי שהם באמת הולכים להופיע בארץ איזה כיייףףףף ורציתי לשאול אם ימכרו חולצות שלהם לפני תחילת ההופעה כי חברה שלי אמרה שהיא הייתה שם בהופעה של להקה אחרת ומכרו שם כל מיני חולצות ודברים אחרים של הלהקה.. פשוט יש לי חולצה שלהם ממש ישנה עם הלוגו של ABL והיא ענקית ואני לא יודעת אם ללבוש אותה או אם מוכרים שם אז עדיף לקנות משו של TIW.. אז אודה על העזרה אם מישהי יודעת.. וגם רציתי לשאול באיזה שעה אתם מתכוונים להגיע לשם? כי אני מגיעה אחרי הבסיס שזה יוצא יחסית מאוחר אז רציתי לדעת באיזה שעה כולם כבר מתחילים לחכות.. ועוד משו.. אתם קונים איזה משו ללהקה? מהפורום? או מכינים איזה משהו ביחד? ואתם יודעים אם הם יצאו החוצה אחרי ההופעה? תודה על העזרה

../images/Emo14.gif../images/Emo115.gif אענה מה שאני יודעת,

בדר"כ מוכרים חולצות, דיסקים וכל מיני בהופעות. אז אני כמעט בטוחה שימכרו. אני מתכוונת להגיע בבוקר כדי להיות שורה ראשונה, אבל בעיקרון את יכולה להגיע מתי שבא לך עד 8 שבטח תעלה הלהקה המחממת. בעיקרון ב7 וחצי נפתחים השערים.

../images/Emo14.gif../images/Emo115.gif../images/Emo207.gif פורקת,

אולי לא יהיה אכפת אבל, אני חייבת לומר את זה אולי כדי שמישהי תיתן מילת עידוד.. עזבו שלא הייתי בשדה תעופה ואני מבואסת רצח וכל היום בכיתי. ועזבו שיש מצב שלא בטוח אני אהיה שורה ראשונה. ~אני לא מבקשת שתרחמו עליי או משהו כי אני בטוחה שיש פה עוד בנות כמוני~ אבל, אפשר לטפל בזה? בקטע של לאהוב\להעריץ אנשים יותר מדי? כי אני מפחדת להתבאס כ"כ מהדברים שעלולים לא לקרות וחלמתי עליהם כ"כ הרבה זמן. הייתי מעדיפה לא לאהוב אותם ככה, ואז לא הייתה את האפשרות שאני אתבאס כ"כ כמו עכשיו. ואני אמורה לשמוח עכשיו שהם בארץ אבל אני פשוט לא יכולה.

../images/Emo224.gifתראי...

הייתי מרגישה בדיוק אותו הדבר(רק שאני כן הלכתי)אבל באמת, אם את רוצה משהו...כ"כ,ברמות מטורפות!! לכי על זה עד הסוף...כי אני מאמינה שתראי איתם,וגם אם לא תיהי שורה ראשונה,זה אותה חוויה..רק מרחוק. כאילו מה שאני מנסה להגיד לך זה...שגם אם את תקועה בשורה 5\7\8 שימי על זה זין,באמת...כי את באה להנות...ואם זה עניין של לפגוש מקרוב..לכי לת"א כל היום בים כזה...בטוח תראי אותם!

Why So Serious

New member
זה לא אומר שרק השורה הראשונה נהנת

לא משנה איפה את, אם את אוהבת אותם את תהני בכול מצב

../images/Emo24.gif בובה

בדיוק דיברנו על זה כולנו באוטו, שהם מקצרים לנו את החיים מכל הלחץ שאנחנו חוות ושקשה לנו להינות ככה. ודיברנו על זה שאולי יום אחד אהיה פחות פאנאטית ואז אני אלמד להינות בלי הלחץ. פשוט לבוא מתי שבא לי ולהיות רחוקה מהבמה וגם ליהנות. אני מאוד מבינה אותך. אבל כמו שאני אומרת לעצמי, את צריכה לדעת לקחת את הטוב מהכל.. אם זה לא שורה ראשונה אז "וואלה אני עדיין מקדימה" ואם זה מאחור אז זה "לפחות אני אוכל להשתולל" ואם את תצליחי להיות איפה שאת רוצה מה טוב.. בדברים כאלה שומדבר לא בטוח, וצריך בהם הרבה מזל.. אבל אל תיתני לחוסר מזל להרוס לך את החוויה.. אני לא יודעת מה עוד להגיד חוצמזה שאני באמת באמת באמת באמת מבינה אותך ואני מקווה בשבילך שבכל ילך מצויין ושגם אם לא תהני ותקחי את המיטב

לילו BD

New member
זה בסדר ..

בדברים כאלה לפעמים מאבדים פרופורציות <> וזה מה שאגיד לך,לי ולכולן - קחו את זה בפרופורציות ! אל תפחדי להתבאס מהדברים שעלולים לא לקרות, כי יש סיכוי שהם לא יקרו וגם אם [חלילה] הם לא יקרו ?! לא קרה כלום !! כי דברים אחרים,חוויות אחרות יקרו .. ואולי אפילו דברים יותר טובים . זה העניין בדברים כאלה , לפעמים אני חושבת שהכי טוב זה מרחוק כי כשזה מגיע לפנ יש עניין של טירוף ולפעמים זה משגע >< תשמחי ממה שקורה עכשיו
לא פגשת אותם בשדה התעופה ? לא צריך תהני מזה שאת הולכת לראות אותם בהופעה !! תשמחי מזה שהם בארץ, ותני לעצמך להתבאס לפעמים ומזה תלמדי לפעמים הבאות פחות ופחות להבאס ... סליחה על החפירה

RenanaD

New member
אל תבכי. תתעלי את האנרגיות לצד החיובי, ותשמרי

אותן ליום רביעי

Pooola

New member
אני הכנתי כל מיני תליונים מפימו אם זה מעניין

הכנתי תליונים שלהם לי ולחברים שלי שבאים להופעה, וגם סיכות ביטחון שאפשר לשים על התיק. אני גם מוכרת כאלה אם בא לך ^^

sashkaalex

New member
או מי גאד

לא חשבתי על זה XD יש לי פימו בבית (ירוק זוהר) אבל איזה סימן אני יכולה לעשות? איזה עשית?(אם לא אכפת לך =P)

Pooola

New member
חח יא לא יצירתית שכמותך P:

הכנתי של המשולש ואת הש"ח הפוך (אין לי מושג מה הם אומרים. פדיחה).

למעלה