שאלות

wasting77

New member
שאלות

אחרי שראיתי שנשאל כאן אם מישו מחברי הפורום כותב בשרת העיוור המהולל , רציתי להוסיף תגובה ולשים לינקים לביקורות שלי שם - עכשיו , למרות שאתמול הצלחתי , לא ממש ראיתי איפה יש אפשרות להוסיף תגובה מישו יכול לכוון אותי? וחוצמזה עוד שאלה (בעיקר למנהל הפורום) , מה דעתך בקשר לקרוספוסטינג של ביקורות/המלצות - הייתי רוצה לחלוק עם הפורום כמה ביקורות שכתבתי , חלקן כבר הופיעו בשרת חלקן יופיעו בעתיד (נקווה)... עדיף לשים לינק , או לשים את הטקסט?

nery

New member
תשובה וחצי

בשביל להוסיף תגובה, כל מה שעליך לעשות הוא לפתוח אותה, ולחפש בצד שאמל למטה את "הוסף תגובה". אין פשוט מזה :) ובקשר לשאלה השנייה, אני ממש לא מנהל הפורום, אבל לדעתי ביקורות ישנות לא כדאי לפרסם סתם ככה, אלא רק להוסיף לינק במקרה של דיון על הנושא (שאתה רוצה לתרום לו או משהו). וביקורות חדשות, לפחות אני הייתי רוצה לקרוא אותם פה לפני שהם מתפרסמות שם. זו דעתי בלבד :)

PORCUPINE

New member
אני אשמח

לקבל ממך באי-מייל (אם ככה הכי נוח לך) כל ביקורת, ואשמח עוד יותר לפרסם אותם פה. בינתיים, ממה שכתבת על Big Star, אני חושב שמה שאתה כותב רק יתרום לפורום. אז אם אתה רוצה לשים לינק לשרת העיוור, אין בעיה. אם אתה רוצה לשלוח לי במייל אז - [email protected] וכמובן שאתה יכול לפתוח הודעה חדשה עם הביקורת/המלצה. הכל הולך! וזה נוגע לא רק אליך, לכולם פה. זה מאוד תורם לאיכותו של הפורום!

למעלה