שאלות :)

orlev146

New member
שאלות :)

אני מיועדת לגיוס במאי , רציתי לדעת כמה זמן לפני הגיוס יודיעו לי היכן אני משובצת??
ומה הסיכוים שהתפקיד שסימנתי ראשון במנילה אני אקבל אותו?? לא יהיה מצב כזה שכמו חיילים רגילים שיגידו לי משהו אחד ובסוף אני ישובץ במקום אחר.
והשכר של מתנדבים שונה מחיילים רגילים??
תודה :) !!

liavavraham

New member
היי

את יכולה להתקשר לתא מתנדבים ולשאול.
זה הטלפון שלהם: 03-7387157.

בקשר לשכר, אותו שכר בסיס כמו לחיילים רגילים, אבל אם אני לא טועה יש גם דבר שנקרא "תוספת מתנדב", שזה עוד כמה שקלים. לא בטוח שזה עדיין קיים.

בהצלחה :)

נ ו ע ה 12

New member
עניין השכר עדיין תקף

בעיקרון הכסף הזה מיועד לתרופות/אוכל מיוחד בהתאם לבעיה הרפואית, אבל בינינו? מי שבאמת צריך אותו לא יקבל אותו מהצבא.

לגבי תאריך הגיוס - דברי עם מדור מתנדבים, אל תתמהמהי ואל תתני להם להוביל אותך, אלא להפך. תנדנדי להם כמה שצריך... דברים לא יקרו מעצמם.
קודם כל את צריכה למצוא תפקיד. המצב שתיארת לא יקרה, ולפני הגיוס שלך כבר תדעי בדיוק מה התפקיד שלך. רוב הסיכויים גם שתבקרי ביחידה העתידית שלך לפני הגיוס ותעברי שם ראיון. בקיצור - תתקשרי למדור ותשאלי מה קורה עם מילוי המנילה. מתי מילאת אותה, אגב?

orlev146

New member
!

שמעי יש לי צליאק ,אז יביאו ?!?
להתקשר אליהם זה חסר טעם ,הדרך היחידה ליצור איתם קשר זה באימייל
חחחחחחחחחחח,אני יודעת במשך כמה חודשים שלחתי להם את הבקשת התנדבות שלי,ולא קיבלו את זה . אם לא הייתי מפעילה קשרים ולא מגיעה גם לתל השומר עצמו לא יודעת מתי הייתי מתגייסת בכלל
את המנילה שלחתי לפני שבועיים והם אמרו שהם יצרו איתי קשר, לא סומכת עליהם בקשר לזה .
אז את אומרת עוד לחפור להם??

ד"א הפורום הזה נתן יותר תמיכה מהמדור עצמו, תודה ענקית למי שאחראי פה :) !!!

liavavraham

New member
לא להתייאש! :)

הכי חשוב לא להתייאש. גם אם לא עונים, לנסות שוב. אם לא מנדנדים, שום דבר לא זז.

genzer100

New member
היום ניסיתי לתפוס אותם ולהפתעתי

ענו לי אחרי צלצול אחד! מאז שהם הפכו למדור (פעם הם היו תא) יש סיכוי לתפוס אותם!!!! בשעות הבוקר בסביבות 9 הסיכוי אפילו עולה. הכי הכי חשוב לא להתאייש!

נ ו ע ה 12

New member
כן, אם יש לך צליאק את תקבלי תוספת.

כמו שכתבו לך, תנסי להתקשר אליהם שוב ושוב, אל תוותרי. כמו כן - אני כבר שנה וחצי חיילת, אבל לפני כחודש פניתי אליהם במייל האזרחי (עזבו למה חח) וענו לי תוך פחות מ-24 שעות. תנסי גם - [email protected].

DeadlyRose

New member
היי

אני חולת צליאק שכבר שנה וחצי בצבא (חצי שנה קד"צ+שנה סדיר), אז אני יודעת דבר או שניים על הנושא. כרגע המדיניות של צה"ל היא לתת חמגשיות עם אוכל בלי גלוטן כי יותר זול להם מאשר לתת דמי כלכלה (שעמדו בעברם הלא רחוק בכלל על בערך 900 ש"ח לחודש), אז התוספת שתקבלי למשכורת היא בערך 30 ש"ח, יחד עם חמגשיות (עם אוכל בסדר גמור, זה לא נורא בכלל).
דבר שני, אם הצליאק לא מפריע לך לתפקוד היומיומי (כמו אצלי נגיד) יתנו לך כל תפקיד שאת רוצה. צליאק זאת פשוט לא מגבלה שמשפיעה עלייך. אני אמנם ג'ובניקית בחמ"ן, אבל מבחינה תיאורטית יכולתי להיות גם מדריכת חי"ר באמצע שומקום.
אם יש לך עוד שאלות, תרגישי חופשי לשלוח מסר :)

talush72

New member
צליאק

גם לי יש צליאק ואני משקית קליעה שזה מדריכת חי"ר.
עם צליאק זה באמת לא בעיה לקבל תפקידים טובים ולא רק גובניקים.
כשאני התגייסתי שאלו אותי אם אני רוצה שיספקו לי אוכל או לקבל כסף וביקשתי כסף ואני באמת מקבלת. אם יש לך עוד שאלות את יכולה לשלוח הודעה בפרטי ואני יענה בכיף :)

orlev146

New member
תודה רבה !

תודה ענקית לכולם !! :)
התקשרתי למדור ולא ענו לי , אני אשלח להם אימייל .
אבל באמת תודה על כול התמיכה :)

למעלה