שאלות

ימימה

New member
שאלות

קניתי בסופר קמח קינואה (לא היה קמח חומוס). מישהו מכיר? איך הטעם? אפשר לעשות איתו כל מה שעושים עם קמח חומוס - הוא מדביק באותה מידה?
ועוד שאלה, במסגרת חגיגת שאריות פולנית - יש לי עדשים שחורות מבושלות, עם בצל וגזר, וחשבתי לעשות קציצות. יש לי גם פירה שנותר מהשבוע וקוסקוס - אחד מהם מתאים לשילוב בקציצות לדעתכם?
 

ladybug6

New member
את קמח הקינואה אני לא מכירה

אבל לגבי השאריות - גם אני עושה את זה הרבה פעמים עם שאריות.
שילוב של בצל, גזר, עדשים ופירה נשמע לי מצוין. תוסיפי תערובת של קמח ומים ו/או קורנפלור או קמח תפו"א לפי הצורך, כדי לעזור לחבר בין הכל.
מהקוסקוס הייתי מכינה סלט ירקות עם הרבה פטרוזיליה וקצת נענע ומיצלימון.
 

ימימה

New member
תודה, קיבלתי את עצתך לבי הקוסקוס

שנאכל בשמחה כמעין סלט טאבולה
העדשים כך הסתבר התקלקלו ונאלצתי לזרוק אותן
אז בישלתי מהר עדשים כתומות וקינואה ועשיתי המבורגר....
 
לגבי קמח הקינואה

לפי דעתי הוא טעים - אבל לא כסולן אלא רק כתוספת לקמחים אחרים
אני משתמשת בו לעוגות בעיקר ושם אני שמה אותו
בלחמניות ולחמים - אני לא שמה יותר מ50% קמח קינואה
יש לא טעם מאוד מעניין
לא ניסיתי להדביק איתו אף פעם
אבל כשהוא נשפך לי על השיש הוא יצר דבק...
 
למעלה