שאלות
קניתי בסופר קמח קינואה (לא היה קמח חומוס). מישהו מכיר? איך הטעם? אפשר לעשות איתו כל מה שעושים עם קמח חומוס - הוא מדביק באותה מידה?
ועוד שאלה, במסגרת חגיגת שאריות פולנית - יש לי עדשים שחורות מבושלות, עם בצל וגזר, וחשבתי לעשות קציצות. יש לי גם פירה שנותר מהשבוע וקוסקוס - אחד מהם מתאים לשילוב בקציצות לדעתכם?
קניתי בסופר קמח קינואה (לא היה קמח חומוס). מישהו מכיר? איך הטעם? אפשר לעשות איתו כל מה שעושים עם קמח חומוס - הוא מדביק באותה מידה?
ועוד שאלה, במסגרת חגיגת שאריות פולנית - יש לי עדשים שחורות מבושלות, עם בצל וגזר, וחשבתי לעשות קציצות. יש לי גם פירה שנותר מהשבוע וקוסקוס - אחד מהם מתאים לשילוב בקציצות לדעתכם?