שאלות?????

שאלות?????

מחר יש לי פגישת יעוץ ראשונה עם אליצור לivf מי מכן שעברה את זה במה עלי להתמקד? איזה שאלות חשובות עלי לשאול? בבקשה עזרה

זואילי

New member
תספרי לו על מצבך

תגידי לו שיתחשב באנדו ובכאבים.
אם לא תייחסי חשיבות לאנדו - אל תצפי שזה יבוא ממנו. בכל זאת - הוא רופא פריון...

אני תמיד ביקשתי להתחיל מעקב כבר אחרי 3 ימי סטימולציה, ואח"כ כל יומיים בהתאם. כל זה - כדי לראות שהכל הולך בסדר מבלי להעלות מינונים.
תזכירי לו על כיסוי אנטיביוטי בשאיבה. ושזה יירשם בתיק. תוודאי שזה נרשם.
תשאלי אותו לגבי איקסי. (פשוט כדי למקסם כל סבב. בכל זאת - אם יש אנדו אז צריך להתייחס אלייך אחרת).

אינני זוכרת אם את אצלו בציבורי או פרטי.
היה וזה ציבורי - אז ממש תתעקשי שהוא ורק הוא יתן הנחיות. יענו שירשום על דף הפרוטוקול - לאחיות - שיתייעצו רק איתו.
או שתבקשי ממנו את טלפונו...

בהצלחה!
הוא רופא מקסיםםםם.

קצת סינית בשבילי

מה זה סטימולציה איקסי וכו... פעם ראשונה ממש לא מבינה כלום לא עברתי שום טיפול לפני זה נשלחתי ישר לivf אני עדין בהתלבטות בין ציבורי לפרטי

זואילי

New member
אההה

אז מציעה לך לגגל קצת על טיפולי IVF כדי להבין את השפה.
או לקרוא בפורום פוריות.
לפרופ' זיידמן יש אתר מצויין עם הרבה מידע. תחפשי ותקראי.

לגבי התלבטות - ממליצה בחום - אם אליצור אז רק בפרטי.
זכרי שכמטופלת בציבורי אין לך רופא אחד מלווה לכל התהליך. בכל יום כל רופא שנמצא ביח' יעבור על התיק שלך ויתן הנחיות - בלי להתחשב במצבך!

אני טופלתי בציבורי בתה"ש. המעבדה מעולה. אבל ברחתי משם כל עוד נפשי בי. לא יודעת איך הם היום. את יכולה לקרוא חוויות ממטופלות שלהם בפורום פוריות.
כן טופלתי בפרטי באסותא אצל ד"ר אליצור - וממליצה מאוד.

liats80

New member
גם ממליצה על אליצור באסותא

יצא לי כשש מאות שקלים לטיפול. לדעתי שווה את זה!
אבל - לא ניסיתי בציבורי אז אין לי כ"כ איך להשוות.
לגבי מושגים - פורום פוריות הוא ה-מקום. תוכלי לקבל שם המון מידע ותשובות. אני ביליתי שם הרבה...
בהצלחה!!
ליאת.

shir1411

New member
ממליצה על אליצור בפרטי

היי, אני מטופלת של אליצור ומאוד ממליצה ללכת אליו בפרטי, כך את יכולה להיות רגועה שרק הוא מבצע את השאיבה וההחזרה והוא רופא מצויין!
בנוגע לשאלות לדעתי רק תספרי לו על האנדו שלך ואת כל השאר הוא יסביר לך.
מאחלת לך המון הצלחה :)

למעלה