טוב.... הבטיחו שאני אענה אז...
אין לי מושג. במקומותינו השימוש העיקרי הוא לזרוק מקל שכזה בכוס תה/שוקו או לגרד אותו לצרכי פאי-תפוחים. מממ. עוד רעיון לימי החורף הקרים - סיידר חם. הגרסה לעצלנים שביננו: מעט תרכיז סיידר הגליל, מים ומקל קינמון - לחמם במיקרו, לערבב ולשתות מתחת לפוך (רצוי עם נציג/ת המין המועדף). אני משתמש בקינמון גם בתבשילים בנוסח הודי (קינמון, זנגביל זרעי כוסברה ועוד ועוד נותנים לתבשילים הודים את ה"עוקץ"). עוד שימוש ביזארי למדי: יש לי חבר שכשהוא היה עולה לשמור, הוא היה מביא איתו שקית עם מקלות קינמון, ופשוט מכרסם אותם במהלך השמירה (כמו שהם). לפעמים הוא גם היה מביא זנגביל מסוכר. איש מוזר אך אהוב. בתאבון...