שאלות

greenit

New member
שאלות

טוב קודם כל שלום. אני התחלתי שירות לאומי ולכן אין לי הרבה זמן בשביל לכתוב כאן אבל אני משתדלת לפחות לקרוא. אז הנה השאלות (היו לי עוד אבל שכחתי): * מה אפשר לעשות עם מקלות קינמון? * M&M זה טבעוני? טוב וסתם לסיום בא לי לתת לכם כמה אייקונים שמחים
תודה מראש ושבת שלום גלי
 

dylan

New member
אמממממ...

על השאלה הראשונה אני אתן לאוריארד לענות..
בקשר לשאלה השניה - לא, הם מכילים שוקולד חלב... ותודה על האייקונים השמחים
אממממ.. משהו בי צועק תאזן! תאזן! העולם לא כזה! אז אני חייב.. -
 
טוב.... הבטיחו שאני אענה אז...

אין לי מושג. במקומותינו השימוש העיקרי הוא לזרוק מקל שכזה בכוס תה/שוקו או לגרד אותו לצרכי פאי-תפוחים. מממ. עוד רעיון לימי החורף הקרים - סיידר חם. הגרסה לעצלנים שביננו: מעט תרכיז סיידר הגליל, מים ומקל קינמון - לחמם במיקרו, לערבב ולשתות מתחת לפוך (רצוי עם נציג/ת המין המועדף). אני משתמש בקינמון גם בתבשילים בנוסח הודי (קינמון, זנגביל זרעי כוסברה ועוד ועוד נותנים לתבשילים הודים את ה"עוקץ"). עוד שימוש ביזארי למדי: יש לי חבר שכשהוא היה עולה לשמור, הוא היה מביא איתו שקית עם מקלות קינמון, ופשוט מכרסם אותם במהלך השמירה (כמו שהם). לפעמים הוא גם היה מביא זנגביל מסוכר. איש מוזר אך אהוב. בתאבון...
 

dylan

New member
תשובה מצויינת כי

ע"פ הכרטיס האישי שלה היא בת 18 שזה בדיוק הגיל ששמתחילות בו השמירות בצבא...
 

greenit

New member
../images/Emo140.gif תודה לשניכם

ובקשר להודעה הזאת-
בכרטיס האישי שלי גם מוזכר שאני לא מתגייסת ובהודעה הראשונה היה מדובר על זה שאני בשירות לאומי אבל שוב פעם תודה רבה ולמרות שהקבוצה שלי הפסידה יש לי מצב רוח נהדר אז קבלו עוד
יפה מכל ה
ביי ביי גלי
 

נטלי666

New member
גם לי יש כמה שאלות

זכורה לי הודעה בפורום בה מישהו כתב שלעיתים לא כותבים את השם של המרכיב על התווית אלא רק כותבים מספר (זכור לי נכון?), אז השאלה היא אם מישהו יודע מה המספר של ג´לטין? לעיתים יוצא לי לראות על אותה תווית של הרכיבים כל המוצר מכיל "שומנים ושמנים מן הצומח", האם משתמשים בשמנים ושומנים שלא מן הצומח? תודה מראש נטלי
 

נטלי666

New member
תודה לדורון

ובשאלה השניה התכוונתי אם יש מוצרים שכן משתמשים בהם בשומנים מן החי
 

דורון ק

New member
בבקשה../images/Emo142.gif ובקשר לשומנים

יש מספר מוצרים שמשתמשים בזה,גם שלא בתעשיית המזון,יש גם ברשימה של המספרי E, מידע לגבי זה(גליצרול,גליצרין,טאלוו וכו´).
 

princess black

New member
מקלות קינמון זה יאמי ../images/Emo9.gif

בעיקר כששמים אותם בתוך התה שיש בו גם מרווה וגם סוכר ושותים אותו על פסגת הר אחרי טיפוס ארוך ארוך.. מתגעגעים אליך סבא
 

sheda0ktana

New member
קשית קינמון

בשבוע שעבר שתיתי סיידר חם עם מקל קינמון, ולשמחתי הוא היה מהזן שמתגלגל סביב עצמו - לשתות סיידר חם דרך מקל קינמון מעוגל זו חוויה שעל גבול גילוי הניוואנה... חוץ מזה שקינמון הולך יופי באורז, עם ירקות כתומים, עם תפוחי עץ ובשוקו חם (תנסו להוסיף גם קמצוץ פלפל שחור!!) ובאופן כללי קינמון מומלץ ע"י ההודים והסינים לעונת החורף כי הוא מזון מחמם.
 

dylan

New member
אז כמו שאמרתי..

התשובה שלך (חלק ממנה לפחות) גרועה כי אם היית קורא (או זוכר) יותר בעיון, היית מבין שהיא לא עושה צבא אלא שירות לאומי, ומזה ניתן להסיק שהיא לא תעלה לשמירות...
 

princess black

New member
לא הבנת..../images/Emo4.gif

היתכוונתי לתה שמכינים בטיולים עם גזייה וצמחים.. זה לא ממש קשור לצבא שלה..
 

dylan

New member
לרגע לא

פקפקתי בהתגשמותו של חזון GREENIT על פסגת הקלימנג´רו עם מקל קינמון בתוך כוס תה עם מרווה וסוכר..
 

greenit

New member
אז אני אעשה זאת במקומך- אני מפקפקת

ואם כבר תה- איזה עשבים אתם שותים כ-תה? (איזה אתם הכ אוהבים?)
 
סידר חם זה באמת יאמי.../images/Emo3.gif

אפשר גם להוסיף לו פלחי קלמנטינה, אם מכינים אותו בסיר, בכמות גדולה. ואפשר גם להוסיף גם קצת גרנד מריניה, (כמובן רק בני ה-18 ומעלה שבינינו) שהופך את זה אפילו לעוד יותר יאמי.
 

greenit

New member
עוד שאלה

טוב זה לא ממש קשור אבל מדובר פה גם בלהכין אוכל לא? אני שונאת ללוש אז אם יש לכם עצות מקוריות איך להקל עלי או אם אתם מכירים מכשיר שלש בצק אני מאד אשמח לשמוע והיתה לי עוד שאלה שפרחה (
ה) מזכרוני אז כשאני אזכר אני אכתוב אותה... תודה מראש גלי
 
למעלה