שאלות

oulialk

New member
שאלות

מאז הלופוס אני סובלת מחוסר שינה (דבר שלא קרה לי בעבר), כמו כן גם מקור, כל הזמן קר לי. זה נורמלי למחלה? קאטי

ל3

New member
הי קאטי

קור תמידי הוא סימן לחוסר דם שאופייני מאוד ללופוס לכן שווה לבדוק את ההמוגלובין. לגבי בעיית שינה, יתכן וזה נובע מלחץ או חרדה . כדאי להיתייעץ עם הרופא המטפל על כדורי שינה אם המצב חמור או אולי דרכים אחרות...

הי קאטי

לפעמים, לחולי לופוס יש גם בעיה עם בלוטת התריס, שאם היא עובדת יותר מדי (יתר פעילות) אז נורא חם ומזיעים הרבה, ויש קשיים בהרדמות בלילה. אם היא עובדת פחות מדי (תת פעילות) אז קר כל הזמן והמדד הוא שכפות הידים נורא קרות. בקיצור הפעילות שלה צריכה להיות מאוזנת כדי שהדברים האלה יסתדרו. אולי שווה לך לבדוק את פעילות בלוטת התריס (בדיקת דם רגילה) ואולי בכל זאת תמצאי שם תשובות.... בי, בי, עדית

gaia20

New member
מצטרפת לדיעה של שירי

בהחלט כדאי לבדוק אם המקור לקור הוא עקב המוגלובין נמוך גם אצלי, כשיש המוגלובין נמוך, אני מרגישה שהסביבה שלי יותר קרה מבדרך כלל. שווה לבדוק!

קוררררררררררררררררררר

קאטי בכל הגוף קר לך או רק באזורים מסוימים ? את לוקחת גם קומדין ? מתושלח הצעיר

oulialk

New member
קור

הי, קר לי בכפות הרגליים אני גורבת 2-3 זוגות גרביים - לא עוזר. אני כרגע ללא כדורים עד לקבלת תשובה של הביוספיה וביקור ברופא עיניים. לאחר מכן אני יקבל פלקנויל (משהו כזה). עוד לא התרגלתי לשמות ולמושגים הרפואיים. קאטי.

קור

קאטי עד היום הכדורים עזרו לך ? אם כן, ואם כבר עשו את הביופסיה - למה לא מחזירים לך את הכדורים ? האם את יכולה לתאר את התופעה ב-עיניים ? הקור הוא בכל כף הרגל ? בחלק ממנה ? ב-2 הרגליים בו זמנית ? האיזור אשר קר לך בו הוא גם לבן ? נשמע כמו שאלות של מומחה - אבל הכל מתוך שמחה אדירה לאמץ את הצורך לקרוא ל-לופסים תוך כדי יללות אדירות בלילות !!!!! ממה בא השם הזה - קאטי ? (זה מ-חתולונת ?) צתושלח הצעיר

למעלה