שאלות!!

חגית99

New member
שאלות!!

1. עד איזה גיל הלבשתן שתי שכבות - רגלית וחזיה ועל זה אוברול וכו...? 2. עד איזה גיל כיבסתם את הבגדים לפני שהלבשתם אותם בפעם הראשונה? אומנם ילד מס' 3 (אבל עברו 5.5 שנים ושכחתי..) תודה חגית.

אצלינו...

אביתר בשבוע הבא בן חמישה חודשים ומאז היוולדו ועד היום (למעט שני ימי חמסינים) הוא לובש בגד גוף עם שרוול ארוך, חזיה ומכנסיים עם רגלית. לא יכולה לענות על שאלה 2 כי אני עדיין מכבסת לפני כל לבישה של בגד חדש

אליגל

New member
בגיל שבועיים בערך עברנו לאוברול

קצר (ילידת אוגוסט, והיה חם!!!) כמובן יש לשים לב שלילד לא קר - בדקנו, כפות ידים ורגלים חמימות, במזגן היא היתה מכוסה בשמיכת בד קלה, בדקנו שהיא לא מזיעה, וזהו. העקרון המנחה אותי הוא שכשלי חם גם לילדים שלי חם ולהפך. לגבי הבגדים, האמת, שכל הבגדים עברו כביסה כי הם יצאו מן המחסן. הפעם לא היו בגדים חדשים, אם כי את החדשים לא נראה לי שהייתי מכבסת אחרי גיל חודש.

dafdaf

New member
עד ממש לא מזמן הלבשנו 2 שכבות

רק בימים האחרונים עברנו לשכבה אחת בלבד לגבי שאלה 2 - עד היום אני מכבסת בגדים חדשים לפני לבישה...

1. ביום כמו היום אם הוא בחוץ, אני

מלבישה לו שכבה אחת ארוכה. אם הוא בבית וקריר בבית - אז שתי שכבות, אבל דקות. ומיכאל בן 3.5 חודשים. 2. את רוב החדשים אני מכבסת עדיין, אבל מדי פעם, כשמדובר בשכבה עליונה שלא באה במגע ישיר עם הגוף, אני מרשה לעצמי לא לכבס......

RB28

New member
תשובות...

הבן שלי בן 4 חודשים,עד היום,אם יש ימים קרים מאד,לפי דעתי,אני מלבישה אותו בשתי שכבות.בימים יותר נעימים,גופייה ארוכה ומעל זה את האוברול. היום למשל, הוא לבש רק חליפה קצרה וגרביים. בעניין הכביסה,אני תמיד מכבסת בגדים חדשים לפני שלובשים אותם,לכל אחד מהמשפחה,אני לא אוהבת את הרעיון שמישהו מהמשפחה שלי ילבש בגד שמישהו זר נגע בו.

טאש

New member
תשובות...

את נדבי הלבשנו מאז ומתמיד בשכבת בגדים אחת. רק מה? כשהוא היה יותר קטן הוא היה מכוסה בשמיכה כל הזמן. עכשיו הוא משתולל כל הזמן ואין סיכוי שהשמיכה תשאר עליו.... מה שנכון, שנדבי היה די גדול מההתחלה (אם זה קשור לאיבוד חום גוף, כי ככל שהתינוק קטן יש לו יותר שטח פנים ביחס לנפח). בכל אופן בטיפת חלב אמרו לנו 2 שכבות עד גיל 3 חודשים. בקשר לכביסה: אצלנו כל בגד חדש חייב להכנס קודם כל לסיבוב כביסה (רגילה של 40 מע"צ)

טאש

New member
אבל אם יוצאים מהבית אז עד לא מזמן

היינו שמים מעל הבייב-גרו עוד בגד פליז (כמו שבעצמנו היינו לובשים גם סווטשרט)

talsh

New member
תשובות

מגיל ארבעה חודשים - במזג אויר יפה ואפילו רק "סביר" - שכבה אחת. עבה אם עדיין קריר ודקה מאד אם חם. היום למשל הוא היה עם חולצה קצרה ומכנסיים ממש דקות, בחלק מהזמן גם בלי גרביים. כביסות לפני הלבשה - עדיין.

תשובות!!

1. בלי קשר לגיל, רק עם קשר למזג האויר. המדד שלי הוא שכשאני סובלת מהחום גם יהב סובל מהחום והלבוש בהתאם. כמובן שאם נכנסים למקום ממוזג תמיד יש בהישג יד זוג גרביים או בגד דק ארוך. 2. בדיוק כפי שאני מכבסת את כל הבגדים שלי לפני לבישה, כך גם את אלה של כל שאר בני המשפחה.

אור100

New member
תלוי במזג אויר

בימי חמסין שכבה אחת ובדרך כלל שתיים אני תמיד מכבסת את הבגדים החדשים

גאיה100

New member
תמיד 2 שכבות

אבל בלי הרגלית. בגד גוף קצר או ארוך ועליו שכבת בגדים נוספת בהתאם למזג האוויר. אנחנו בסקוטלנד אז החום בחוץ מתבשל על אש קטנה, 18 מעלות כבר נקרא חמסין כבד
בגדים חדשים אני תמיד מכבסת לפני לבישה ראשונה, גם את שלנו

nush1

New member
תלוי במזג האויר

בימים האחרונים רק שכבה אחת ואפילו עם כפות רגליים חשופות (גרביים מעצבנות אותה) וזיו בת חמישה חודשים בקשר לכביסה, אני תמיד מכבסת לפני לבישה ראשונה ולא רק עם הבגדים של זיו, אפילו את הטישרס של אבא שלה.

למעלה