שאלות:

סמיאגול

New member
שאלות:

כבר ארבע שנים שאני מחכה לועדה רפואית,כרגע הפרופיל שלי הוא 72 אבל הוא אמור לרדת ל31 או 45 . צריך גם לציין שעל פי הבחנת הרופא האזרחי מאמץ גופני עלול להחמיר את הבעייה הרפואית ממנה אני סובל. השאלות שלי הן: 1. האם יש תחום זמן שבו מחוייבים לשלוח אותי לור"פ? והאם אם משרד הקישור לא עומד בזמן זה הוא רשאי לזמן אותי לשמ"פ? 2. האם למרות שרופא היחידה קבע כבר מספר פעמים כי עליי להגיע לור"פ לפני שאני מבצע שמ"פ יכולה קצינת הקישור לטרטר אותי שוב ל"פגישה עם רופא היחידה ?(בכל פעם נתן לי רופא היחידה דחייה של שלושה חודשים לשמ"פ שבהם הייתי אמור להשלח לור"פ אבל לא נשלחתי)

פלסטיק

New member
אין פרק זמן ספציפי שקצינת הקישוט

חייבת להפנות אותך לועדה רפואית לא רק זאת אלא גם אחרי שהיא תטרטר אותך כמה חודשים היא תגיד שהמסמכים לגבי מצב בריאותך אינם עדכניים ועליך להביא מסמכים חדשים (על חשבונך כמובן) כמו כן היא כמובן יכולה לזמן אותך לשמ"פ לפי הפרופיל הרפואי הקיים. לא צודק ולא הגיוני, בקיצור התנהלות צהלית אופיינית שלוש דרכים פתוחות לפניך 1. להמשיך כל פעם לדחות את המילואים דרך רופא היחידה בתקווה שתוך שנה שנתיים תתחלף קצינת הקישוט ובמקומה תגיע אחת עם מעט מוח בקדקדה. דאג לקבל חד יומי על הפגישה עם רופא היחידה. 2. למצוא מישהו ביחידה שיקדם עניינים (מג"ד, סמג"ד הרס"ר....) 3. לפנות לנקח"ל או קצינת פניות הציבור כולל דרישה שיורו ליחידה לא לזמן אותך למילואים עד שתגיע לועדה. הם ינסו בתחילה לדחות אותך בקש אבל אם תראה נחוש הם ידאגו להזיז עניינים. אם למישהו יש עוד רעיונות אשמח לדעת

סמיאגול

New member
עברתי כבר

בערך 6 קצינות קישור ושלחתי שלוש קבילות בנושא במשך הארבע שנים הללו. איך מגיעים לקצינת פניות הציבור?

T a n g o

New member
קצינת פניות הציבור

פניות לקצינת פניות הציבור: פקס: 03-5699400 טלפון רב קווי: 03-5699000

תפסיקו להאשים את קצינת הקישור

זה התפקיד הכי קשה ומתסכל במערך העורפי בצה"ל! היא בסך הכל נמצאת בין הפטיש לסדן. זה לא שהיא מזמנת אותך למילואים כי בא לה, זה צה"ל, אז תפסיקו להוציא עליה את התיסכולים, היא שם כדי לנסות לעזור לכם למרות שאין לה יותר מדי מה לעשות. ובקשר ללהגיד שהמסמכים לא עדכניים, זה לא היא אומרת, זה הרופא במרפאה האזורית שלוקח איזה שבועיים לקבל אצלו תור כדי שרק יביט במסמכים. לקצינות הקישור אין מספיק כח אדם בשביל שכל יום ילכו לקבוע תור לרופא הממיין במרפאה האזורית ואחרי שבועיים יחזרו עם המסמכים הרפואיים של החייל (במידה והפקידה המטומטת יודעת לקבוע תור!!!). שמעתי שהולכים להעביר את תהליך הוע"ר כך שיעבדו ישירות מול המרפאות הצבאיות ולא דרך משרדי הקישור...בנימה אופטימית זו אסיים.

פלסטיק

New member
הנה היא חזרה אלינו ../images/Emo8.gif

שלום לך "קצינת קישור" בין הפטיש לסדן נמצא כל אחד זו לא סיבה להתנהג כמו חדל אישים מצטער אבל גם המזכירה אצלנו בעבודה נמצאת בין הפטיש לסדן ובכל זאת היא מראה רמת תפקוד נאותה. תנסי להשיג בטלפון את קצינת הקישוט בגדוד שלי. השלוחה שלה סודית, הסלולרי סודי עוד יותר והפקידות מפחדות להעביר אליה שיחות של המילואימניקים כי היא תכעס עליהן. משרד הקישוט נראה כמו הפרק ההוא ב"כן אדוני השר" בו השר מגלה שיש תחת אחריותו בית חולים ללא חולים. כשהוא שואל אם אפשר להכניס חולים עונה לו סר האמפרי "למה? חולים רק יפריעו לתפקוד היעיל של בית החולים". גם משרד הקישוט משתדל שהמילואימניקים לא יפריעו לתיפקודו.

למעלה