שאלות

שאלות

אני נערכת להתקנת ADSL וקניתי הארד דיסק גדול 40 גי`גה IBM מקווה שהוא טוב. כן ביקשתי שיתקינו לי כרטיס רשת המוכר בחנות אמר שמספיק הכי בסיסי ב- 80 ש``ח האם זה נכון או שכדאי להשקיע יותר. האם יש לזה חשיבות בכלל האם יש בעייה שהתקינו לי כרטיס רשת לפני שהתקינו לי את הקו? האם אני אצליח להגדיר לבד את כל ההגדרות? איזה חייגן הכי הכי מומלצץ בעולם להוריד?

JaMeS_b0nD

New member
המון תשובות להמון שאלות. . . ;-)

א. תשאלי אם ההרד דיסק שלך הוא: 7200, אם כן אז הוא טוב. ב. הכרטיס הכי בסיסי מספיק אך יש כאלה שטוענים שהוא לא הכי כדאי- כלומר אם תשקיעי עוד איזה 100 שקל, תוכלי לקנות משהו ממש טוב של חברה מוכרת כמו: 3COM, מה שייתן לך הרבה פחות ניתוקים והרבה פחות צרות בעתיד, לי אישית היה בהתחלה את הכרטיס הבסיסי שבזק מציעים, היו לי מלא בעיות, החלפתי לכרטיס שציינתי מקודם וכל הבעיות נפתרו. ג. לא- אין חשיבות לאם התקינו לך כבר את הקו או שעדין לא עשו את זה: הכרטיס רשת הוא חלק נפרד מהקו, ואין לו שום קשר לזמן התקנת הקו, את יכולה אפילו להתקין כרטיס כזה מבלי להיות מחוברת לשום קו בכלל. ד. אני ממש לא יודע כמה נסיון יש לך עם מחשבים אז אני באמת לא יודע אם תצליחי לעשות את ההגדרות לבדך, יש דברים מסובכים בהגדרה של ה- adsl פשוט אני הייתי נזהר... ה. אין ממש צורך בכלל להוריד חייגן- אפשר לבנות אחד תוך שניות, אפילו מישהו שאין לו ידע וניסיון, יכול תוך דקה לבנות חייגן שיתאים לו למחשב. - בהצלחה :)

למעלה