שאלות

ng גבאי

New member
שאלות

1) לתותי בת או מה שזה לא יהייה יש באפרותך לפעול למען הוספת מספר האי סי קיו בכרטיס הפרטים ??? 2)עוד מישו מילא את כרטיס הפרטים חוץ ממני ????

ng גבאי

New member
ועוד שאלה

3)למה סדר ההודעות לא בידיוק מסודר וכל פעם עולה משו אחר ללמעלה למרות שזה לא הדבר האחרון שנכתב ?????

TeeAnTee

New member
שתי תשובות והשערה

1) אני חושב שתותי לא יכולה לפעול להוספת מס´ האי סי לכרטיס אישי כי הוא לא מנהלת הקהילות (אני חושב), אבל היא צריכה לענות לך על זה. 2)כן אני מילאתי וכל ניק ברשימת הניקים (בתחתית העמוד) שיש לידו ציור של איש, יש לו כרטיס מלא. 3) ההודעות לא בסדר עולה כי כל פעם שיש תגובה חדשה להודעה כל שהיא היא עולה לראש העמוד, שזה ממש רעיון פצצה.

תותי-בת

New member
ועוד תשובה כבר עניתי על זה... כנראה שלא עקבת אחרי מה שרשמתי.... פירסט אוף אול..סדר ההודעות נקבע לפי הזמן שבה ההודעה נכתבה ובכל פעם שיש תגובה על ההודעה הזו, או על השרשור הזה, ההודעה "תקפץ" למעלה... ליאת.

תותי-בת

New member
תשובות 1)בכרטיס הפרטים יש "על עצמי" ושם אתה יכול לכתוב את מספר האי סי קיו שלך, אבל אני בכל זאת אעלה את זה למנהלי הפורומים. 2) כן, אני מילאתי את הכרטיס, וכל אחד שיש לו דמות של איש קטן ליד השם גם הוא מילא את פרטיו בכרטיס. אה ודרך אגב הניק שלי הוא תותי-בת, אז ריספקט!!!! והשם הפרטי הוא ליאת. מקווה שעזרתי לך מיסטר פקפוקי, ליאת.

למעלה