שאלות

relax22

New member
שאלות

שלום. זקוק לעזרתכם. לקרוב משפחה גילו ככל הנראה סרטן האשכים. הוא אחרי ניתוח הסרת האשך, ועכשיו מחכים לשלבים הבאים (CT מחר). אני מנסה להגיע למומחים המובילים בארץ בנושא זה. לאיזה אונקולוגים לפנות, איזה בתי חולים מנוסים ומצויינים בטיפול בכך. מי הרופאים המובילים בארץ בתחום. תודה.

NiR AbR

New member
מממ...

היי! קודם כל, החלמה מהירה לאותו בחור! אני גם עברתי את הסיפור הזה, אבל אני לא ממש מכיר אונקולוגים מומחים או משהו כזה. מה שכן, האורולוג שטיפל בי הוא פרופסור מצויין בתור איש מקצוע וגם בתור בן אדם, ואם תרצה יותר פרטים עליו או בכלל על המחלה ואיך הולכים הטיפולים אני אשמח לענות... ביי!

ornusha

New member
../images/Emo24.gif

דבר ראשון אני מאוד עצובה לשמוע זאת, ומקווה שכולם ירגישו טוב יותר... בקשר למומחים בתחום אין לי מושג, אני רק יודעת שהמחלקות בהן אני ואבי טופלנו היו מחלקות עם אחיות מקסימות ומדהימות. למרות שאני בטוחה שכל האחיות שמטפלות באנשים עם סרטן הן כאלו. וחוץ מזה אני שולחת לך חיבוקים ומחזיקה אצבעות ומקווה שהכל יהיה טוב!!!

../images/Emo24.gif

כשאחי חלה לפני 12 שנה , טיפל בו אורולוג מומחה בשם פרופסור גולדווסר בבית חולים שיבא (תה"ש ) שאינני יודעת אם הוא עדיין מקבל שם פציינטים, יכול להיות שבאופן פרטי כן. כמו כן האונקולוג שלו היה ד"ר נתיב , הוא רופא מדהים ואנושי כל כך, אחי עד היום מגיע אליו לביקורות ברמב"ם בחיפה למרות שכבר עבר יותר מעשור, הוא מרגיש שקט ובטוח להיות במעקב תחת השגחת הרופא הזה . איש מדהים ומיוחד במינו ! הרבה בריאות ואריכות ימים לבן משפחתך, יהיה בסדר ! -------------------------------------------------

rpinku

New member
עד כמה שאני יודע

בבית חולים תל השומר נמצא מומחה בתחום סרטן האשך רק שלצערי הרב אני לא זוכר את שמו.

יכול לנסות כאן..

בלינק המצורף לאתר עם שמות רופאים ומכונים אונקולוגיים בארץ. אף פעם לא מאוחר לשאול ולבדוק ולהשיג עוד אינפורמציה שימושית לכם. רק בריאות לכם גלי

למעלה