שאלות...

toolyr

New member
שאלות...

1) מה זה משנה לי האורך של השילדה? 2) מישהו פה מבין ברוכבים מחו"ל אם למשל אני יביא לכם סרט תוכלו לזהות לי מי הרוכב ועל מה הוא רוכב?

TheSTREETmaN

New member
האורך של השילדה מותאם בהתאם לגובה..

.. בקומפלט של הרו ודיאמונד וג'י טי יש מידה אחת לכל אופנים... אבל בשילדות מקצועיות בוחרים לפי מידה...

BenBmx

New member
זה לא בהתאם לגובה.

זאת העדפה אישית. כמו שזה קשור גם לגובה, זה רק הגיוני. אבל ראיתי מישהו בגובה 1.80 ומשהו שרוכב על שילדת 19" והוא לא רכב פלאט.. לכל אורך יש את היתרונות והחסרונות שלו.

toolyr

New member
אז אם אני גובה 1.76

אז איזו אורך שילדה אני צריך לקחת שיהיה לי נוח?

TheGuyOnTheBike

New member
כמה מטומטם אתה יכול להיות ../images/Emo12.gif

בן הרגע הסביר לך שזה העדפה אישית, כמה אטום אתה? מבחינה טכנית אולי 1.76 ירגיש מתאים על 20.25 אבל זה תלוי בהרבה דברים כמו האורך של הרגליים והידיים שלך. לא, אל תמדוד. לא, אל תספר לי. לא מעניין אותי. מבחינה פיזיקלית יהיה לך יותר קל למשוך מניואלים על שלדה בעלת טופ טיוב קצר (וצ'יין סטאי, אפילו יותר חשוב מהטופטיוב בנושא הזה), אבל יהיה לך יותר קשה לאזן אותם כי נקודת האיזון תהייה יותר קצרה. יהיה לך יותר קשה למשוך את המניואל אבל יותר קל לאזן אותו עם שלדה בעלת טופ טיוב וצ'יין סטאי ארוך. עם שלדה ארוכה גם תרגיש יותר יציב באוויר אבל יהיה לך יותר קשה להסתובב, כאשר עם שלדה קצרה תהייה פחות יציב באוויר אבל כשתצליח להסתובב יהיה לך יותר מומנטום להמשיך את הסיבוב. בסדר? יופי. לא בסדר? תראה אם אכפת לי.

BenBmx

New member
כן, אלון סיכם את זה.

קצת מבולבל אבל כמו שצריך. עכשיו תחליט מה שבא לך. אבל הכי טוב שתנסה אופניים של אחרים ותבדוק מה הכי נוח לך. אל תשכח ששאר הזוויות באופניים משנות דברים ומורגשות באותו אופן.

למעלה