שאלות

שאלות

1.קראתי מתישהו שהתוכנה של האיפוד עובדת על מקניטוש אם אין לי מקינטוש? 2.יש אביזרים נלויים אני רוצה הסבר על כל אחד הם שלו ומה הכי עדיף 3.ואני רוצה לקנות את הסקין אני רוצה לדעת כמה הוא עולה 4.אני כנראה יקנה את האיפוד בהונג קונג ולא אני קונה מי שקונה אני יוצר איתו קשר באיימיל ואני צריך להגיד לו בדיוק מה לקנות ואני חייב להחליט ממש עכשיו אז אני ממש יעריך אותכם אם תתנו לי תושבות כי אני צריך להחליט 5.ואם אתם יכולים לתת לי מכירים בהונג קונג מי שיודע אי ממש ישמח

עוד שאלות נזכרתי עכשיו!!!!!!

6. אם בעתיד יצא הגריסה בעברית יש מצב שאפל יתנו לנו להרויד לאיפוד 7.איזה דור ממולץ לי לקנות זהו אולי אני יוסיף שאלות בהמשך

תשובות? ===>

1.קראתי מתישהו שהתוכנה של האיפוד עובדת על מקניטוש אם אין לי מקינטוש? - לאיטונז יש גרסה לפיסי , אם תשים לב יותר מחצי מחברי הפורום בפיסי אז נראה לך שהתוכנה עובדת רק על מק? 2.יש אביזרים נלויים אני רוצה הסבר על כל אחד הם שלו ומה הכי עדיף - חוץ מהדוק שזה העריסה לאיפוד שמגן על החיבור ומקל את החיבור למחשב וגם עם חיבור למערכת סטריאו השאר לא חשוב 3.ואני רוצה לקנות את הסקין אני רוצה לדעת כמה הוא עולה - עולה כ30-40 דולר 4.אני כנראה יקנה את האיפוד בהונג קונג ולא אני קונה מי שקונה אני יוצר איתו קשר באיימיל ואני צריך להגיד לו בדיוק מה לקנות ואני חייב להחליט ממש עכשיו אז אני ממש יעריך אותכם אם תתנו לי תושבות כי אני צריך להחליט - דור 4 ,20 גיגה אלא אם כן זה גדול לך או קטן לך קנה מיני 4 גיגה או 40 גיגה (שאגב בא עם דוק) 5.ואם אתם יכולים לתת לי מכירים בהונג קונג מי שיודע אי ממש ישמח - אין לי מושג 6. גרסה עברית - זה אמור להיות עידכון תוכנה , אז זה שידרוג פשוט 7. דור 4

weird dust

New member
הסבר בקשר לדוק

אני יתחיל עם משהו אחר: כשאתם כותבים הודעות אני קצת מתקשה אז טיפה יותר לחשוב על ניסוח שאלה שגם אני יבין מה רציתם
(זה לכולם, פשוט ניכנסתי וחצי ממה שקראתי לא ממש הבנתי) הדוק הוא נקודשת עגינה לאי פוד - אתה במקום להכניס לאי פוד כבל אתה פשוט שם אותו בדוק כמו שאתה שם טלפון אלחוטי במעיין מטען קטן או טלפון סלולארי. צירפתי תמונה מהאתר של אפל.

weird dust

New member
הדוק הוא מטען? כן בסופו של דבר

הדוק הוא מטען שיותר קל לשים בו את האי פוד ויש בו גם אפשרות לחבר אליו כבל שמתחבר למערכת ואז לשמוע דרך המערכת את האי פוד.

למעלה