שאלות..

שאלות..

היי.. אממ אני חדשה פה.. אין לי ניסיון באמנות בעוגות אבל אני אוהבת אומנות באופן כללי ולבשל גם.. אז זה משתלב.. הכנתי ליומולדת שלי פעם אחת עוגה ממש יפה אבל נראה לי סבבה לעלות את הרמה מקצפת ומרציפן... חחח בכל מקרה לשאלות- כשאומרים פה לצייר קווים בטושים הכוונה לטושים רגילים? ובחנויות מהמאמרים יש את כל הבצקים וזה..? ויש מקום עם כל המושגים והפירושים שלהם? כי למי שנכנס פעם ראשונה ממש קשה פה.. תודה מראש
 

net the jet

New member
תשובות

הטושים אילו טושים מיוחדים למאכל, קונים אותם ( ועוד הרבה דברים ) באותן חנויות שמוזכרות בקישורים. ( יש שם המון המון המןו דברים כייפים לכאלו כמונו שאוהבים בישול\אפיה...קצת מסוכן כלכלית..
) טל התחילה לכתוב מילון מושגים כאן למטה בדיוק...במאמרים אמור להיות הסברים, בכל מקרה אחרי שתעשי סיבוב אם יש משהו שאת רוצה לשאול-תשאלי.
 
עשיתי סיבוב...

עברתי כבר על כל הקישורים המאמרים והכל!!! חשבתי לעשות סדנא באזור מודיעין אבל יש רק ב10 בבוקר.. ויש לי לימודים עד 11 ורבע אז באסה
את מכירה את החנות שום פלפל ושמן זית? זה הכי קרוב אלי.. יש מצב שאני אלך לבדוק...
 

net the jet

New member
לא מכירה את החנות, אבל שווה לבקר

אם את יכולה. כשיהיו לך כמה דברים שאיתם אפשר להתחיל, אז תרגישי חופשי לשאול פה מה שאת רוצה. יש הרבה שהתחילו ללא סדנא, רק מקריאה, יש המון אתרים באינטרנט שגם מסבירים איך לעטוף עוגה, מראים את השלבים, ויש הסברים גם לכל מיני דברים אחררים. בקישורים תחת "הדרכה" יש אותם.
 

Lela

New member
חן, בשום פלפל יש בצק סוכר

אבל לא נראה לי שיש לו עוד דברים בתחום (למרות שלא הייתי אצלו כבר כמה חודשים) בכל מקרה, פתחו בכפר רות חנות די חדשה- פורשף, עם כל מה שצריך להכנת העוגות הללו. (החנות נמצאת במתחם של צעצועי חצי חינם)
 
למעלה