שאלות

amikaml

New member
שאלות

יש לי מספר שאלות לגבי הכלים המקובלים כיום בבקרת איכות תוכנה: האם ניתן לעבוד עם Test Director ב MF? מה זה MF? למה הכוונה עבודה עם פרוטוקולי תקשורת? מה זה SS#7? מה בודקים? האם מדובר בפיתוח כלשהו? מה זה DWH? תודה.

vinney

Well-known member
MF זה MAINFRAME

ואין שום קשר בין הTEST DIRECTOR לעבודה בMF. מדובר בסוג של מחשב - יש מחשבי PC (אישיים), יש שרתי UNIX, ויש מכונות MF - מכונות שנועדו לעיבודים של מסות ענקיות של נתונים באצווה. אלה מכונות מדור ישן מאוד, ומשתמשים בהם בעיקר במערכות פיננסים/כ"א גדולות וישנות (בארץ - בנקים, חלק מחברות ביטוח, צה"ל).

guybu

New member
DWH - DATA WARE HOUSES

בעברית מחסני הנתונים - ניתוח תמונה עיסקית עדכנית למקבלי החלוטת באופן שוטף כגון : 1 - ניתוח הצטרפות לקוחות על ציר זמן. 2 - תזרים מזומנים הצפוי - למסחר בבורסה לדוג' בגדול זהו חיתוך בסיס הנתונים הקיים בארגון.

ido100

Member
SS7

זה פרוטוקול תקשורת לשיחות טלפוניה, וצריך להכיר את הפרוטוקול טוב, זה לא משהו שאפשר ללמוד בשניה (לי לקח הרבה חודשים של עבודה על הפרוטוקול הזה כדי להכירו). לאיפה אתה מנסה להתקבל?

amikaml

New member
תודה

תודה על התשובות. עבדתי ב QA בארבע שנים האחרונות, עכשיו אני מחפש שוב עבודה... לא השתמשתי בכלים אוטומטיים מקובלים ולא עבדתי עם פרוטוקולי תקשורת.

Rשף

New member
פרוטוקולי תקשורת

זה מונח נרחב- החל מהיכרות עם רשתות ETHERNET,IP,TCP או ATM ועד לפרוטוקולים להקמת ובקרת שיחות טלפון ש SS7 הוא אחד הנחמדים (
) בהם. עד כמה שראיתי אם הדרישה היחידה היא "היכרות עם פרוטוקולי תקשורת" הכוונה היא שהחברה לא יודעת בדיוק מה היא רוצה...

למעלה