שאלות...

sivan 11

New member
שאלות...

היי לכם, זהו..אני כבר שנה בצבא... אני צריכה לשאול אתכם כמה שאלות ואני מאוד מקווה שתענו לי עליהן הפעם: 1.שתי שאלות למרחפת-האם הקדימו לך את הסמל או שקיבלת אותו בלי הקדמה ? ואם הקדימו לך את הסמל, למה הקדימו לך אותו ואיך הקדמת אותו ? ושאלה שנייה-האם עשית קורס צבאי במהלך שירותך הצבאי ? אם כן, איפה ובאיזה תפקיד ? איך הסתדרת בקורס עם זה שאת לא שומעת ? ואיך הבנת את החומר של הקורס בלי לשמוע ? אני שואלת אותך את זה כי אני אמורה לצאת לקורס ואני מבקשת לברר מידע על זה כי גם אני לא שומעת... 2. האם אני יכולה לצאת לחו"ל בזמן שירותי הסדיר ? הרי אני שנה בצבא...אם כן-איך אני יכולה לצאת לחו"ל ? 3. אני מבקשת פירוט מלא על התפקיד של מש"קית ספריה, כי זה התפקיד שלי... 4. אורך השירות של מתנדבים הוא שנה וחצי, נכון ? ואם מתנדבים רוצים לקצר את השירות הצבאי שלהם משנה וחצי לשנה או שנה ו-5 חודשים, למשל, מאילו סיבות הם יכולים לקצר את שירותם הצבאי ? אודה לתשובות מלאות מכם על כל 4 שאלותיי...

תשובות

1. ניתן להקדים פז"מ לדרגה ללא ועדה ע"י המלצת מפקד. ההקדמה היא עד חודש. במקרה של הצטיינות ניתן להקדים קבלת דרגה לראש השנה או יום העצמאות עד חצי שנה. 2. כן. ניתן לצאת לחו"ל. מלאי טופס יציאה לחו"ל בשלישות היחידה, בדקי יתרת ימי חופשה ולכי לקב"טיה לחתום על תדרוך יציאה מהארץ. 3. לא ידוע לי על תפקיד כזה. בד"כ מש"קיות חינוך מאיישות ספריות, לא? 4. לא ניתן לקצר שירות מראש. במהלך שירות, ניתן להגיש בקשת קיצור שירות וזו תבדק. ניתן לקצר שירות עד חודש מטעמי רישום למוסדות אקדמאים.

sivan 11

New member
תגובה

|אמרת שניתן להגיש בקשת קיצור שירות..למי ניתן להגיש אותה ? לכמה זמן הקיצור שירות ? מאילו סיבות ניתן לקצר את השירות ? אני מאוד מבקשת לדעת סיבות לזה...

בקשת קיצור שירות-

ניתן להגיש בקשת קיצור שירות לשלישות היחידה. יש לצרף מסמך אישור להרשמה ללימודים אקדמאים בתקופה שחופפת את שלהי השירות.

sivan 11

New member
תגובה לפרופיל 21...

תודה רבה על תשובותיך..הן עזרו לי מאוד... אבל אני עדיין מחכה לתשובותיה של המרחפת על 2 השאלות ששאלתי אותה..אני מקווה מאוד שהיא תענה לי עליהן..זה חשוב לי מאוד.. תודה...

Dizen

New member
אם השאלות הן אליה באופן אישי,

שלחי לה מסר.
בוקר

אם את כבר שנה בצבא

אז בזמנך, בנות חתמו על שנתיים לא? רק ממחזור 015 חתמו על שנה וחצי.

בטח רדפו אותך בתקופת "ציד המכשפות".

רוצה לספר לנו על חברות באיזה ארגון?

Dizen

New member
לא לא

"אמנות השרשור" זה לאנשים שלא יודעים לשרשר.

עדיין לא למדתי קבלה

אז אני לא חושב שבריטני תסכים שאני אקעקע עליה. אבל המילה "פוסטמה" באותיות קידוש לבנה, דיי תתאים לה, אתה לא חושב?

Starving Marvin

New member
אם תעזו לגעת בישבן של בריטני...

חיזרו הנה וספרו לי איך הצלחתם, כי גם אני רוצה.

Dizen

New member
יראו אותה גם אם היא תשורשר נכון../images/Emo70.gif

למעלה