שאלות....

חן732

New member
שאלות....

אני עושה מחר בפעם הראשונה עוגה מצויירת. 1. מה אני מורחת על הבצק סוכר לפני שאני הופכת את נייר הפרגמנט המצוייר? 2. צריכה טיפים להנחה מושלמת של הבצק סוכר על העוגה. תמיד יוצא לי לא חלק וחתיכות על חתיכות. מחר אני עושה עוגה עגולה. 3. יש לי צבעי ג'ל וצבעי אבקה. האם אפשר להשתמש עם האבקה? במה למהול אותה? האם צריך למהול את הג'ל? 4. אני מפשט צובעת את הציור או שהצבע נמרח לצדדים? מלא שאלות...
 
מלחלחת את הבצק עם מגבת נייר

רטובה, אבל את "תציפי" את העוגה במיים אלא רק תרטיבי מעט. 2. תרדדי את הבצק בצורה של העוגה, וכשתגיעי לעובי המתאים תניחי עליו את המערוך ותקפלי אותו לחצי כך שתוכלךי להרים אותו בעזרת המערוך. תניחי על העוגה ואז תלטפי אותה למעלה במרץ כדי להחליק את הבצק. אח"כ תיישרי את שולי העוגה ע"י הרמת הבצק בשתי ידיים וישורו על הדפנות. בכל פעם תרימי חלק קטן ותנסי לעבוד במהירות כדי שהבצק לא ייתייבש. 3. את יכולה להשתמש בשניהם אין כל בעיה, את האבקה פשוט צריך להמיס באלכוהול או מים ואת הג'ל למהול באלכוהול/מים עד קבלת הגוון הרצוי. תמהלי באלכוהול אכיל של לפחות 70%. אני מעדיפה אלכוהול פשוט כי הוא מתנדף ומתייבש מהר יותר ממים לא הבנתי כל כך את השאלה, אבל את צריכה לצבוע את קוי המתאר של הציור בעזרת טוש צבע מאכל ואז למלא את השטחים מהפנים החוצה כי אלכוהול נוטה להתפשט וחבל שהוא יעלה על קווי המתאר
 
למעלה