שאלות

kola5

New member
שאלות

אני מחפשת אתר לאחסון האתר שלי שמעתי שיש סיכוי שהספק אינטרנט שלי יכול לתת לי בחינם 5-10 מגה על השרת שלו בחינם .האם זה נכון לגבי כל הספקים או שאין בחינם ונכוונה לתוספת בתשלום לספק ? אני מחפשת אחסון בחינם ויש לי כמה אופציות אחת מהן זה GEOCITIES אבל שם נותנים מעט שטח לעומת אתרים מחול שנתקלתי בהם שנותנים 100-150 מגה וזה נראה לי מאוד מוזר.מדוע יש הבדל כזה גדול? מאיפה הנדיבות הזאת של האתרים האלה?בגלל שלא יראו את האתר מרוב ה- POP -UPS, ADS ? האם יש עוד איזה סיבה חוץ מהחלונות קופצחם והמודעות שלא כדאי לי להשתמש בהם? כי האמת אני מוכנה לשלם את המחיר של הפרסומות הללו תמורת השטח הגדול שהם נותנים.האם זה באמת כל כך נורא? ועוד שאלה :כמה לקחת לשיעור פרטי של שעה בנושאים : HTML ,CSS,JS,PHOTOSHOP,FREEHAD אני מבינה שיש רמות שונות של מומחיות אבל מה הטווח של המחירים? תודה

xyxyxy

New member
בשביל מה את צריכה

שטח איחסון כל כך גדול? את תמיד יכולה להשקיע כמה דולרים ולקנות איחסון בתשלום . עדיף בהרבה. ובקשר לכמה לקחת לשעה.. זה תלוי בביקוש וברמה שלך. אם יש לך הרבה ביקוש , והרבה רוצים , אז את יכולה לקחת מחיר בהתאם.. שכן עדיף להפסיד לקוח אחד מתוך רבים בגלל המחיר , ולהרוויח מאחרים.. אם המצב הוא לא כזה.. אז לפי הידע שלך נתחיל מזה שעצם זה שאת מבזבזת את הזמן שלך .. זה לפחות 60 ש"ח לשעה שזה המחיר מינימום לשיעור פרטי כיום ואת יכולה להתחיל לעלות את המחיר שלך לפי הרמה , אם תראי לי דוגמאות לעבודות שלך , ב פרי הנד ופוטו שופ אני יגיד לך מחיר מדוייק בקשר ל html , js , css את זה רצוי שתלמדי רק אם הרמה שלך גבוה. אני אישית מכיר כמה מעצבים ברמה גבוהה שלוקחים 50 דולר לשעה.. שזה מכובד מאד.. בקשר למתכנתים.. ככל שהרמה יותר גבוהה.. ככה המחיר אני מכיר מישהו שהרמה שלו מאד מאד גבוהה.. הצעתי לו 500$ לשעה בשביל שיענה לי על כמה שאלות
והוא עדיין לא הסכים

dodoCom1

New member
אני יכול להמליץ לך על משהו יותר טוב

את יכולה ליצור שרת אינטרנט ודרך כתובת קבוע באינטרט אנשים יוכלו להיכנס לאתר שלך, ואת לא צריכה לדאוג לשוםמסד נתונים, שטח אחסון או שפה שאת מעוניין לכתוב את התוכנית. נ"ב את לא צריכה שום מורה את, יכולה לקנות כמה ספרים טובים וללמוד מאותם הספרים איך לבנות אתרים, ועיצוב את גם יכולה ללמוד זה באמת לא קשה ואחרי זה את יכולה גם ללמוד מקודים באינטרנט שנמצאים בכול אתר טוב שעוסק בנושא פיתוח קוד. תודה מראש רון

זה הרבה יותר כסף ממה שתשלם

לחברת אחסון רגילה. שכחת: תחזוקת שרתים, העלאת פס הגלישה (ADSL לא מספיק) ויש עוד כל-כך הרבה.

למעלה