שאלות

yBm555

New member
שאלות

במצב של offseting fouls אם ההגנה עשתה עבירה של 10 יארדס וההתקפה עשתה עבירה של 5... אז אף אחת לא תקבל עבירה או שההתקפה תקבל 5 יארדס? באיזה סוגי עבירות הקבוצה שלא ביצעה את העבירה תוכל לבחור אם לקבל את היארדים או לא?

Amir BA

New member
אף אחד לא מקבל יתרון

אם שתי הקבצות מקבלות את אותו מס' העבירות באותו מהלך אז בעצם עושים שוב פעם את המהלך כאילו לא היה....חוץ מהזמן שלא חוזר אחורה

Yo-man

New member
לגבי קבלה או אי קבלה של עבירה

עבירה שנשרקה לפני תחילת המהלך או אחרי שהמהלך הסתיים אינה ניתנת לבחירה, שזה כולל:
Delay of game Personal foul Illegal formation Too many men on the field / in the huddle Fraction of the neutral zone Un-sportsmanlike conduct​
וכן הלאה. כל עבירה הנתפסת בזמן המהלך נתונה לשיקול דעתה של הקבוצה עליה בוצעה העבירה.

yBm555

New member
תודה לשניכם... ומה יותר פופולרי

בארה"ב פוטבול או בייסבול?

Yo-man

New member
פוטבול.

אני לא בטוח אבל איך זה נמדד כי יש הרבה יותר משחקי בייסבול מפוטבול, ומכך שמשדרים יותר בייסבול ויש יותר צופים בסך הכל (לא לכל משחק, אלא בסיכום), אבל אני יודע שבגלל שבפוטבול כל קבוצה משחקת רק 16 משחקים במהלך העונה, יש ביקוש גדול יותר ומתייחסים לפוטבול כמשהו פחות נפוץ. מעבר לזה בפוטבול יש גם טקטיקה ולא רק טכניקה, כך שברור מה מעניין יותר...

אמממ ...

המשפט האחרון שלך קצת מקומם אותי , אבל אני אשמור זאת לעצמי ...

geviaz

New member
פוטבול פוטבול פוטבול!!!

יש כל כך הרבה סיבות. פשוט תקשיב קצת לקולין קוהרד (ESPN radio 17:00-20:00). לאור המוות של האנק סטראם (שכונה ה-Innovator) אני אדגיש את העובדה שמאמן בייסבול שמנסה משהוא חדש נקרא משוגע (במובן של טיפש) אבל מאמן פוטבול נקרא חדשן.

geviaz

New member
במשאלים על אחוזי צפייה של ספורט

באמריקה לא משווים אף ספורט לפוטבול, כי הפופולריות שלו כל כך גדולה יחסית לאחרים.

yBm555

New member
חח תודה רבה

ומה זה ESPN RADIO? איפה שומעים או רואים את זה?

royassis

New member
בייסבול לפי דעתי

אני חושב שבייסבול יותר פופולרי ....... או לפחות נחשב יותר אמריקאי וספורט שלהם.

geviaz

New member
בייסבול גם פופולרי בקריבים ובאסיה

אבל רק בארה"ב (או בחסות ארה"ב) משחקים פוטבול מקצועני. גם בפוטבול אין כמעט שחקנים שהם לא אמריקאים.

Yo-man

New member
אז ?

מה הנקודה שאתה מנסה להעביר ? איך זה מכריע בשאלה אם פוטבול פופולרי יותר מבייסבול או לא ?

royassis

New member
בייסבול

לא ...... אני מתכוון שבאמריקה בייסבול נחשב כזה יותר אמריקאי .... משחקים בייסבול יותר מפוטבול ויש את כל המסורות ואת כל היריבויות .... אולי הולכים ורואים יותר פוטבול אבל אני חושב שבייסבול זה כמו שפה הספורט הלאומי זה כדורגל ... יש את כל השירים על בייסבול ... או לפחות את take me out to the ball game אפילו ראיתי כתבה שהכותב אמר שנכון שפוטבול התפתח והוא שולט וידה ידה, אבל תמיד הבייסבול יהיה כמו האח הגדול של הפוטבול .... לא יודע לפי דעתי חלק אנשים באמריקה חושבים ככה חלק ככה, אני חושב שזה בייסבול ... לא יודע ... יש בזה משהו יותר אממ .... היסטורי ומקורקע בחברה.

geviaz

New member
ההבדל בינהם שרועי מדבר עליו

הוא כמו ההבדל בין מוזיקה שפופולרית עכשיו ל"רוק קלאסי". מי שאוהב להקה מפעם ממש אוהב אותה (גם שירים גרועים), אבל יש יותר אנשים שאוהבים (וזאת ההגדרה של פופולריות) את מה שמשמיעים בגלגל"ץ. הדימוי שבחרתי הוא לא משהו, אבל השאלה המקורית הייתה על פופולריות (ואחוזי הצפייה/התעניינות הם מה שקובע). מבחינת מה יותר "אמריקאי"- זאת שאלה אחרת.

Yo-man

New member
אין לי בעיה עם הטענה, רק עם הדרך

בשביל להראות שבייסבול יותר אמריקאי, לא הייתי משתמש בטענה שמשחקים אותו גם בקאריביים וגם באסיה. זה עובדה שלא הייתי נשען עלה כדי להוכיח "אמריקאיות".

royassis

New member
הוא אמר את זה

אני לא אמרתי את זה ולא התכוונתי לזה .... הוא אמר את זה

למעלה