שאלות

guyklainer

New member
שאלות

איפה מרכז העיר לפי המפה פה באתר? ועוד שאלה.. לפי המפה מגדליני ממש רחוק.. הוא נמצא בין המלונות האחרונים.. אז איך רשום שהוא 150 מטר מהמרכז ו300 מהחוף.? זה נכון?

מרכז העיר...

מרכז העיר במפה הוא ממש ליד המספר 7 במפה...החלק הלבן שלידו יש מנזר במפה זה נראה יותר רחוק ממה שזה במציאות. זה בערך חמש דקות מהסקוור, אבל הוא ממש לא 300 מטר עד לחוף הים...זה משו כמו רבע שעה עשרים דקות הליכה עד לים..תלוי בקצב ולניסי ביץ' צריך להגיע במונית/טוסטוס

guyklainer

New member
בקיצור מה אתם ממליצים?

טסוקוס או מגדליני? לא רק מבחינת מרחק.. מבחינת הכל..

אני הייתי הולכת על מגדליני....

טסוקוס נראה רחוק יותר במפה...לא ראיתי אותו כשהייתי בנאפה ואת מגדליני ראיתי והוא נראה לא רע בכלל וגם לפי הדיבורים בפורום של מי שהיה שם אמרו שהוא לא רע, רק החיסרון שאין בריכה אבל נותנים להיכנס לבריכה של המאוס שנמצאת ממטר ממגדליני. הוא גם נמצא קרוב לJasmin inn bar ולבית חב"ד ולסקוור והכל...ככה שלדעתי שווה :]

באמת???

אז סליחה אם טעיתי, פשוט אני לא זוכרת דברים רעים... אני גם הכרתי כמה שהיו שם והם אמרו שהמלון לא רע, והוא גם במיקום טוב.. אם לטסוקוס יותר זול בצורה משמעותית אז שווה ללכת עליו אבל אם לא, אז אני הייתי הולכת על מגדליני.

P i n k D o l l

New member
טוסקוס

עכשיו חזרתי משם וממש ממש נהנתי אין הפליות בין ישראלים לבריטים יש מספר שווה של ישראלים ובריטים מבלון נקי מסודר המנקה ממש מנקה שם
אנחנו קיבלנו חדר בבניין מעל הבריכה. פשוט מקום מעולה ויש אחלה מסעדה/בר במלון ולא יקר בקיצור מומלץ וזה שתי דקות מהסקוור, ממש מאחור

אלון122

New member
כןן אני בטוח

נכון כל לילה כל המשקאות היו ב פאונד אחד ? יש לך אי סי קיו משהו אני חייב ליראות תמונה שלך בטוח אני מכיר אותךך

למעלה