שאלות

שאלות

שלום ד"ר ברק, יש לי כמה שאלות יש לי תאומות בנות שנה וחמישה חודשים. 1. השאלה הראשונה זה על תאומה ראשונה: אחרי בערך כל ארוחה שהיא אוכלת היא עושה יציאה רכה וחוצתית שזה גורם לאדום חזק בטוסיק למה זה קורה אולי בגלל שהיא אוכלת מהר כלומר היא בולעת את רוב האוכל ולא לועסת אותו אז העיכול מהיר מדי? ומה לעשות נגד זה ? 2. שאלתי השניה זה האם כדאי עכשיו לחסן אותם לקראת החורף לשפעת זה יהיה החיסון הראשון שלהם לאחיהם שהוא בן כמעט חמש עשיתי שנה שעברה פעם ראשונה חיסון נגד השפעת וזה דיי עזר . 3. השאלה השלישית שלי זה מה לעשות עם תאומה שבזמן האוכל היא עושה מחסנים בפה רוצה להספיק לאכול הכל לא בולעת מחזיקה הרבה זמן את האוכל בפה ואוכלת נורא לעט וכשהיא רוצה לשתות מים בין לבין אז היא מוציאה את המחסן מהפה ורק אח"כ שותה האם זו תופעה שאין מה לעשות איתה או שיש? 4. שאלתי האחרונה היא: איך מצליחים בין תאומים להרדים אותם ביחד בלי שאחד יעיר את השני והן גם עדיין קמות בלילה לבקבוק חלב איזה שלוש פעמים בלילה וזה לדעתי הרגל אבל ברגע שאני לא נותנת להם אז הן בוכות ומעירות אחת את השניה איך מתגברים על זה ומצליחים ללמד אותם לא לקום בלילה יש לציין שניסיתי בנוסף לארוחת ערב הרגילה גם לתת בתוך החלב דייסה אבל הן לא רצו בשום אופן לקחת אז זה רק חלב נקי. מה לעשות אני כבר אחרי שנה וחמש עייפה מאוד לקום כל שעתיים למישהיא אחרת . תודה מראש על התשובות וסליחה על השאלות הארוכות.

למעלה