שאלות :)

idodo cohen

New member
שאלות :)

1. האם הרשומות שאתם כותבים מתפרסמות עם הרגע בו סיימתם לכתוב אותם ואתם שבעי רצון, או שאתם נותנים להם לעתים קרובות "זמן התייבשות" בעורך? אם כן, למה? [אי שלמות מוחלטת עם התכנים, פרספקיבה של זמן לבחינה מחדש וכו']. 2. האם הדחייה [אם וכאשר] קשורה אצלכם ברצון לפרסם את הרשומה בשעה מסויימת? או, כמו שרבים עשו, בשעה שתקדם יותר טוב את הרשומה?

Tali1912

New member
אצלי ../images/Emo63.gif

איך שאני מסיימת את ההגהות שלי אני עושה משלוחה, לא ידעתי שיש שעה שמקדמים רשומות? מתי זה?
מה השעה בשעון הקידום? בכל אופן אני ישר עושה משלוחה בלי תזמונים. בשביל מה זה טוב לעקב?

noyy

New member
../images/Emo28.gifאני חושבת

שכשעידו אמר "בשעה שתקדם יותר טוב את הרשומה", הוא התכוון אולי לשעות עם יותר "רייטינג" בבלוגיה, כאלו שבהן הרבה מעדכנים והחשיפה גבוהה [שעות אחה"צ למשל] או שעות שאין עומס ממשי [כמו בשעות הבוקר והלילה המאוחרות] שבהן הרשומה יכולה "להחזיק" יותר זמן בעדכונים האחרונים. נראה לי שגם בזה צריך להתחשב אם רוצים לקדם את הרשומה בצורה רצינית. [או שבכלל מדובר על התקופה ההיא שרשימת העדכונים הייתה מתעדכנת כל שעה עגולה, מה שהוביל לפרסום יתר בדקות האחרונות?
]

idodo cohen

New member
לזה התכוונתי ../images/Emo13.gif

גם לבלוגיה יש סוג של פריים טיים, שבו מלא אנשים נמצאים "בתוך" עולם הבלוגים- בד"כ סביבות 6-8 אני חושב. ומנגד, יש את הזמנים שבהם יש סיכוי מאוד קטן שמישהו ייתקל ברשומה במקרה כי זו שעה שמעט אנשים ערים בה, או מקרה של אותה שעה בעל רעיון אחר- שהרשומה תחזיק יותר זמן ברשימת המעדכנים. וכן, היו ימים שאנשים פירסמו בכוונה רשומות בחצאי שעות עגולות, או קרוב אליהן, כי זה די הגדיל את החשיפה. יש כאלה שהגדילו לעשות- פירסמו רשומות בשעות האלה כדי למשוך כניסה או שתיים ומחקו את הרשומה עם רגע הופעתה שם. לי אישית ממש לא אכפת מתי אני מפרסם את הרשומות שלי, אגב
.

idodo cohen

New member
אה, וכדאי לציין

6-8- התכוונתי בערב. וגם לבלוג טי וי יש פריים טיים, כמובן [אחרי 10 בלילה...]

שוב פעם תלוי..

ב-בלוג מן הסתם, לא מפרסמים איך שמסיימים לכתוב. אתה יודע שבמשך השבוע (או סוף השבוע
) כותבים את הרשומה ובראשון, או בבוקר או בצהריים, אני מפרסם אותה (תלוי בזמן הפנוי שלי) בבלוג האישי בדרך כלל זה איך שאני מסיים לכתוב. בשני הבלוגים לא אכפת לי באיזה שעה מתפרסם העידכון, אני פשוט מפרסם וזהו

noyy

New member
../images/Emo28.gifתשובות

תלוי בתאריך שכתבתי את הרשומה בעורך. אני מקפידה [הקפדתי*?
] לפרסם רשומות בזמן קבוע, כדי שיווצר הפרש הגיוני בין הזמנים [3 ימים לדוגמה בין רשומה לרשומה, נראה לי סביר ביותר]. אם יעלה לי רעיון לנושא כלשהו לכתיבה, אכתוב עליו ואחכה לתזמון המתאים כדי לפרסם [בהתאם לתאריך העדכון האחרון], בלי קשר לעניין של אי שביעות רצון מהרשומה. בד"כ לא קורה לי שרשומות "מתייבשות" בעורך יותר מכמה שעות, אני מקפידה לעדכן בפוסטים כמה שיותר "טריים" [במקרה שלי זה יומן אישי וכאלה, רשומות ישנות יותר לא יהיו רלוונטיות]. השעה לא מפריעה לי, בהתאם לנוחיות שלי.

תשובות

1. תלוי. לסיים לכתוב פוסט זה אומר לאחר בדיקת איות וכל מה שמתלווה עם הבדיקות הסופיות. יש מצבים בהם אני מעדיף שלדחוף את פרסום הפוסט (בד''כ לא קריטי) למועד מאוחר יותר, מדובר ביומיים מקסימום, על מנת שלא להציק למקבלי הדיווחים השונים באימיילים. אחרת, לא הייתה לי בעיה לפרסם בקצב של יום אחרי יום. 2. בעבר הייתה משנה לי השעה, בהתאם לתדירות העדכונים בתפוז. כעת זה לא חשוב לי, וברגע שצריך אני מפרסם, בלי חשבון.

TheWhiteTigris

New member
ובכן...

זמן התייבשות קורה אצלי רק במקרה אחד - שיש רצף פוסטים שעלול להיות צפוף מידי. אני לדוגמה משתדל לא לפרסם פוסט יום אחרי יום. אצלי טווח סביר זה 3-4 ימים לפוסט. לכן אם יש "עודף פוסטים" הם נכנסים להקפאה, כל אחד כמה שהוא רלוונטי ללחץ הזמן (פוסט פוליטי יפורסם מהר יותר מפוסט אישי) אלא אם כן אני כותב פוסטים שלוקח זמן רב להכין אותם (ע"ע 50 משפטים, מחקר הבלוגים וכו'). אלה יוצאי דופן הנכתבים לאורך זמן (ולא בו ברגע) והפרסום - מתי שאני מסיים אותם והם בדוקים.

TheWhiteTigris

New member
מה לקחתי לך?

אי אפשר לקרוא את התגובה שלך מרוב חסך באנטרים ועודף סוגריים!!

noyy

New member
../images/Emo28.gifאשכרה יש לי בעיית סוגריים

אני מתה עליהם

TheWhiteTigris

New member
אוקי

אבל פעם הבאה שאת קופצת עליי (לא, יובל, לא במובן הזה. טוב אולי כן
) בהקשר של הסוגריים, תזכרי שזה פשוט לא קריא!

noyy

New member
../images/Emo28.gifזה קריא אבל ../images/Emo7.gif

מה הבעיה בלקרוא סוגריים [רואה? זה לא הורג] זה עוזר להבין יותר טוב [באמת, נסה בעצמך] את הטקסט ): [מעבר לעובדה שזה פשוט חמוד לאללה]

TheWhiteTigris

New member
תראי.

יש הבדל בין לקרוא [כמו ככה] בצורה כזו (שמבלבלת את העיניים {עם כמה סוגי סוגריים}) כשלא עושים אנטר (או באנגלית Enter) ופשוט הכל בשורה אחת [עם הרבה סוגרים {כאמור מסוגים שונים}] לבין לכתוב בצורה רגילה, ונורמלית אה, ואפשר להוסיף סוגרים (כגון אלה). אבל זה עדיין ברור ולא מבלבל. כמו כן, אין פה מליון הערות שמשגעות את הקורא...

noyy

New member
../images/Emo28.gifטוב הבנתי את הרמז ../images/Emo2.gif

אשתדל להגמל מההרגל הזה

../images/Emo45.gif

רק אני לא מבין איך יש לך זכות דיבור.. בדקת את החתימה שלך לאחרונה? כי אני רואה שם סוגריים מלבניות

TheWhiteTigris

New member
אז פיספסת ת'פואנטה.

העיניין הוא לא סוג הסוגריים, העיניין הוא עירוב סוגי סוגריים, וכתב רציף שמבלבל את העין.

למעלה