שאלות...

אורקול

New member
שאלות...

אני מכורה לסידרה כבר הרבה זמן ועד סוף העונה השניה צפיתי בה בערוץ 2 עכשיו אני צופה ברשת. רק עכשיו גיליתי את הפורום ורציתי לברר מה הקצב של הסדרה בארה"ב וכמה פרקים לעונה השלישית ואיפה אתם צופים בפרקים. אני הגעתי עד פרק 10 , האם יש עוד? אני לא יודעת אם זה כמו באבודים ונמלטים שהפרק מגיע בדיוק אחרי שהוא שודר בארה"ב מישהו מוכן לעזור לי? ואם זה דברים שאי אפשר לדבר עליהם בפורום אז [email protected]

Daniel0070

New member
יש בסביבות 21-23 פרים בעונה השלישית

אם את יודעת להוריד אז לא צריכה להיו לך בעיה...

Daniel0070

New member
התבלבלתי עם סקרבס...

יש 15 פרקים בעונה השלישית כשפרקים 14-15 מחוברים. יש גם תרגום (עוד מעט אני אוציא את פרק 11) לעונה השלישית באתר הזה: www.torec.net enjoy

ram9121

New member
מה יהיה עם התרגום....

תגיד דניאל כמה בגרויות עוד נותרו לך.. כי הבנתי שקצב התרגומים שאתה מוציא תלוי במספר הבגרויות שיש לך... כאילו יש לך מושג מתי תוציא את התרגום הבא או מתי אתה מעריך שתסיים את התרגומים ועוד שאלה רציתי לדעת אם ראית את כל העונה ה3 או שנותרו לך עוד פרקים? מעריך אותך מאוד על התרגום:))))))

Daniel0070

New member
כרגע אין ממש הרבה...

אני מאוד רוצה להוציא תרגומים, אבל מה לעשות - אני פרפקציוניסט. נשארו לי רק 2 שורות שאני לא בטוח איך לתרגם בגלל המשחק מילים שם... איך שאני מפענח אני אעלה את התרגום לאתר. זה לא תמיד תלוי רק בבגרויות, יש לי כרגע עוד עיסוקים (חברה וכאלה...) אני מקווה לסיים את העונה ה-3 בקרוב.

למעלה