שאלות

orberman

New member
שאלות

איפה אני קונה את זה? http://www.pioneerisrael.co.il/Pioneer/Main/Products/product.asp?id=93&catid=8&subcatid=16 - אמור להיות דבר שנקרא "אל-פסק" ? חחח. זאת אומרת אם הפלטה מחוברת ופתאום רעמים וברקים או מחבלים משתלטים על בקרת החשמל ביישוב אז אני לא רוצה שייתקע לי דיסק בקומקפטים או שתישרף לי מנורה במיקסר (LOL). בקיצור זה נכון לקנות אל פסק לפלטה או שזה מיותר? אני לא יודע בכלל אם יש כזה דבר אל פסק לכל מוצר חשמל, אל פסק קיים רק למחשב?!?! בעע - פטיפון - הלוואי עליי, אולי ביומולדת (שקרוב מאוד). יש פטיפונים שמקבלים עם מחט ויש שבלי? אם כן, למה זה? נגיד ואני קונה מקצועי (שלפי מה שנראה לי, לא מקבלים איתו מחט) אני צריך לקנות מחט בנפרד לא משנה של איזו חברה? איך אני בכלל בוחר מחט? יש הבדלים ניקרים במחירים? כל פטיפון שקונים, צריך לכוון אותו במובן מסויים?! לחבר את הזרוע, לכוון משקל? איך אני ידע איך לכוון משקל? מה צריך שהכל יהיה טוב (שולחן עצמו, זרוע, מחט, משקל) בשביל שלא יהיו "קפיצות" ? סליפמאט - יש הבדלים באיכויות שונות? אם זה רך או קשה, זול או יקר, מחיר לפי מותג? חשוב לדעת, אם אני סתם יקנה בחנות כלשהי סליפמאט. יש הבדל ביניהם? - תודה.

orberman

New member
*עוד משהו

הקייס לפלטה שלי, נגיד ואני קונה אחרי זה גם פטיפון. מומלץ לקנות לפטיפון קייס משלו בנפרד? או שאנשים עושים זה רק כשהם מוציאים אותו מהבית לכל מיני מקומות.

למעלה