שאלות

yoyoman4

New member
שאלות

כל מי שמעוניין לדעת על אסטרטגיות שנקטו במלחמת העולם השניה במבצע ברברוסה יכול לשאול אותי שאלות או לדון אבל יש לי שאלה הסבר של התפיסה הסוציאליסטית בתחום הכלכלי החברתי הפוליטי והיחס לבני אדם בתפקיד המדינה ובמי התומכים אודה מאוד לכל מי שיענה לי על שאלה זו!

TaL53

New member
לא הבנתי

כול כך את ההודעה שלך, אתה שואל על מבצע ברברוסה או על סוציאליזם?1 בבקשה תשתמש להבא בפסיקים ונקודות ואם אפשר גם בסימן שאלה ככה יהיה אפשר להבין מה כתבת

yoyoman4

New member
לא הבנת

איני שואל על מבצע ברברוסה אני נותן מידע בעד מידע אבל הצגתי שאלה, ואם יש למישהו שאלות על מבצע ברברוסה אשמח לתת לו תשובות שאלתי הייתה שאני רוצה שתענו עליה היא:הסבר של התפיסה הסוציאליסטית בתחום הכלכלי החברתי הפוליטי והיחס לבני אדם בתפקיד המדינה ובמי התומכים מקווה שהבהרתי את עצמי נכון אודה לך אם תענה!

צביקון

New member
עכשיו אני לא הבנתי.

אתה מבקש לקבל מידע באשר לתפיסות הכלכליות, הפוליטיות והחברתיות בתורה הסוציאליסטית, וכן באשר ליחס לבני האדם בתורה זו? מעבר לזה קצת איבדתי אותך. אשמח אם תחדד שאלתך. יום טוב.

yoyoman4

New member
דווקא כן הבנת

מבקש לקבל מידע באשר לתפיסות הכלכליות, הפוליטיות והחברתיות בתורה הסוציאליסטית, וכן באשר ליחס לבני האדם בתורה זו מעניין אם אתה מדבר בשפת יום יום?! אני חוץ מהתחומים רוצה לדעת את יחסם לבני האדם עוד פעם מקווה שהבנתם אותי!

s k y b l u e

New member
האם זאת הצעה מסחרית?

אתה מוכר משהו בתמורה למשהו אחר? אז כדאי להשוות מחירים כדי לראות אם הצעתך כדאית. על פניו נראה לי שלא, כי אתה רוצה לקבל יותר ממה שאתה מוכן לתת.

ofir50

New member
הרוסים תיכננו לפלוש לגרמניה?

היטלר חשש מפלישה רוסית לגרמניה לכן הוא פלש קודם לרוסיה.?

למעלה