שאלו אותי לא מימזמן שאלה מעניית.....

דנדנאלה

New member
שאלו אותי לא מימזמן שאלה מעניית.....

אז רציתי לישאול גם אותכם.... אם לינדזי הייתה רוצה לנהל איתכם קשר רומנטי לסבי הייתם מסכימות לומרות שאתן סטרייטיות\לא מאוהבות בה(איך אפשר שלא)?P=

לדעתי...

זה שהיא לסבית זה שקר סמנטה הזאת חברה שלה (רגיל כמו חברות) סתם העיתונאים בארה"ב טענו שהיא לסבית, ולדעתי הייתי מתחברת איתה ומדברת איתה איך היה לעשות את הסרטים שלה וכל מינ דברים כאלה..

NoOop

New member
חחחח

כבר ענו לך אבל כן, היא לסבית או בי, זה לא מה שמשנה. מה שכן משנה זה שסמאנתה ולינדזי אכן יחדיו :) 99% :] ובקשר לשאלה למעלה, אכן הייתי יוצאת איתה. אם לא היה לי חבר. חחח (וכמובן כשהיא לא מפורסמת, כי אז אין פואנטה לשאלה, כל אחד יגיד כן XD)

שיקה221

New member
תכלס............

................... ............... ......... ... . מתחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחח אם כמה שאני אוהבת אותה לא נראה לי שזה מסוג האהבה של נאהבים. אבל שוב הכל תלוי יש מצב שאם נהיה חברות טובות אני אוהב אותה בצורה הזאת אני לא שוללת כלום. רק לא סביר להניח שזה יקרה.

LindZiv Cohan

New member
אם הייתי אוהבת אותה בצורה הזאת,

והייתי מתאהבת באישיות שלה כבנאדם, אז אני גם לא שוללת כלום.. אבל בתכלס אם באמת הייתי מכירה אותה, אני מניחה שסתם היינו חברות שכאלה [עלק...
] ורק אחרי שעניתי על זה הבנתי ששאלת אם הייתי מסכימה למרות שאני לא מאוהבת בה - אז ברור שלא, אני אסביר לה יפה שאני לא בעניין ושאני אוהבת אותה בתור חברה [כמו אחות ><].. וכמובן כדי שלא תרגיש רע אני אגיד שזה קורה לכולן
סתםסתם

Shiri from the block

Active member
../images/Emo6.gif אני מוחמאת../images/Emo9.gif אל תשכחי שאני עדיין מחכה לך שתעברי צד../images/Emo11.gif

ronrong7

New member
חחח

לא הייתי יוצאת איתה... היא נראת כמו מישהי שמצריכה המון השקעה ועבודה וקשה להתמודד איתה... הייתי מעדיפה לצאת עם גבר ושהוא יצטרך להתמודד איתי חחחחח...... אבל היא חמודה ^.~ הייתי רוצה להיות חברה שלה ולבלות איתה וזה.. אבל ממש לא קשר רומנטי \:

למעלה