שאלו את הפלייליסט שלכם

gal255

New member
שאלו את הפלייליסט שלכם

הוראות: יש להכין פלייליסט גדול מדיה פלייר למעלה בתפריט ללחוץ על הפעלה> לשים וי ב'אקראי' על כל אחת מהשאלות הבאות התשובה היא שם של שיר. על מנת לענות - לוחצים על החץ "הבא" בפלייליסט (חץ ימינה עם קו) והשיר שנבחר באקראי מהפלייליסט יהיה התשובה לשאלה.. מה מעציב אותי? מה משמח אותי? איך העולם רואה אותי? האם יהיו לי חיים מאושרים? מה אנשים באמת חושבים עליי? האם אנשים חושקים בי בסתר? איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? מה אני צריך לעשות עם חיי? מה אסור שיקרה? מה אסור לי לשכוח? עצה טובה בשבילי: מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? ובהלוויה שלי? איזה סוג גבר אני אוהב? איך יהיה לי מחר? למה אני כאן? בתור מה אנשים יזכרו אותי? האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? איך יעבור עליי השבוע? איך תהיה השנה הזו? קרדיט לפורום הרשמי של סקעת

gal255

New member
עונה

מה מעציב אותי? I Can Be Your Hero מה משמח אותי?כמה שאני אוהב איך העולם רואה אותי? Love Heals האם יהיו לי חיים מאושרים?שוב מה אנשים באמת חושבים עליי?Here By Me אנשים חושקים בי בסתר?Scream איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? Out Tonight מה אני צריך לעשות עם חיי?one מה אסור שיקרה?יום יבוא מה אסור לי לשכוח?זה אותו הקיץ עצה טובה בשבילי:חופשי מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? I Love You - הבנות נחמה. מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? End It On This - נו דאוט. איזה שיר יתנגן בחתונה שלי?White Light - סטאר טיילור. ובהלוויה שלי?בנות - מירי מסיקה. איזה סוג גבר אני אוהב?טיפה בים איך יהיה לי מחר?מגיע לי אותי למה אני כאן?Torn Apart בתור מה אנשים יזכרו אותי?בוא האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי?אפלס את דרכי איך יעבור עליי השבוע?בוא אליי איך תהיה השנה הזו?In My Pocket

LOLL אהבתייי../images/Emo6.gif

מה מעציב אותי? Robbie Williams- Feel מה משמח אותי? הייתכן- דניאל סלומון איך העולם רואה אותי? קשה לי לא להתרגש האם יהיו לי חיים מאושרים? בפאב השכונתי- אריק ברמן מה אנשים באמת חושבים עליי? so far הבנות נחמה האם אנשים חושקים בי בסתר? מנגן ושר- בועז מעודה איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? כי אם לא אז בשביל מה- בית הבובות מה אני צריך לעשות עם חיי? When You're Gone מה אסור שיקרה? Fix You מה אסור לי לשכוח? Call Me When You're Sober עצה טובה בשבילי: Big Girls Don't Cry מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? Gym Class Heroes - Take A Look At My Girlfriend מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? With Love איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? Still a Long Way to Go ובהלוויה שלי? Behind Blue Eyes איזה סוג גבר אני אוהב? What I've Done איך יהיה לי מחר? Love Today למה אני כאן? Welcome To The Black Parade בתור מה אנשים יזכרו אותי? Angels האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? No Promises איך יעבור עליי השבוע? הלילה יעבור איך תהיה השנה הזו? ידיים למעלה חחח יצא מוזר.. חלק מהדברים מתאימים

gal255

New member
בא לי עוד פעם

אני חולה על זהXDD מה מעציב אותי?תפוזים מה משמח אותי? מותק 2 XDDDD ממתי יש לי את השיר הזה?חחח איך העולם רואה אותי? חושך האם יהיו לי חיים מאושרים?And Then We Kiss מה אנשים באמת חושבים עליי?לא מכירים אותך
האם אנשים חושקים בי בסתר?Speak איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר?I Believe I Can Fly מה אני צריך לעשות עם חיי? הייתכן מה אסור שיקרה?cant fight the moonlight מה אסור לי לשכוח?roots
עצה טובה בשבילי:האהבה נשארת מהו שיר הנושא שלי,לדעתי?מרגיש אחר מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים?Dance With The Devil איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? בן אדם רגיל ובהלוויה שלי?Belief איזה סוג גבר אני אוהב?השיר הזה הוא בשבילך(?) איך יהיה לי מחר?Times Like These למה אני כאן?This Time בתור מה אנשים יזכרו אותי?Freak Out חחח האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי?Lies איך יעבור עליי השבוע?Sixteen איך תהיה השנה הזו?Cadillac Car ובא לי עוד אחד, נדלקתי על זה. מה מעציב אותי? My World מה משמח אותי? Sunshine of Your Love איך העולם רואה אותי? Millennium האם יהיו לי חיים מאושרים? Talk To Me מה אנשים באמת חושבים עליי? מזגן האם אנשים חושקים בי בסתר?Meaning איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר?be my baby מה אני צריך לעשות עם חיי? ערב לזכריXDD מה אסור שיקרה? Dear Mr. President מה אסור לי לשכוח? ניו יורק VS יחזקאל עצה טובה בשבילי: Karma Killer מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? Love Generation מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? תעצמי עיניים איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? ביקשתי אש ובהלוויה שלי?תראי זה אני איזה סוג גבר אני אוהב? לב זהב איך יהיה לי מחר? בלדה בין כוכבים למה אני כאן? סופיה בתור מה אנשים יזכרו אותי? משהו אמיתי האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? Fill Me Or Cure Me איך יעבור עליי השבוע? חולמת איך תהיה השנה הזו?Save Me From Myself

ל ו ת ם

New member
אנסה גם....

מה מעציב אותי? רציתי להיות - עמיר בניון מה משמח אותי? על קו הזינוק - החברים של נטשה איך העולם רואה אותי? אם תשאר - אפרת גוש האם יהיו לי חיים מאושרים? ממעמקים - עידן רייכל מה אנשים באמת חושבים עליי? אניטה וחואן - ריטה האם אנשים חושקים בי בסתר? ואני רק רציתי לשיר - ריטה איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? ירושלים של זהב - ריטה מה אני צריך לעשות עם חיי? על קו המים - עברי לידר מה אסור שיקרה? תתחנני אלי - אביתר בנאי מה אסור לי לשכוח? רגע לפני - ארקדי דוכין עצה טובה בשבילי: נמה יפו - מזי ויונית מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? מי תרצי - גידי גוב מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? הביאו את הסתיו - איפה הילד איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? הנני כאן - הראל סקעת ובהלוויה שלי? כמו עפיפון - יהודית רביץ איזה סוג גבר אני אוהב? סתיו 0 יהודית רביץ וגידי גוב איך יהיה לי מחר? שלום אישה - עמיר בניון למה אני כאן? בורח - עמיר בניון בתור מה אנשים יזכרו אותי? ברית עולם - מתי כספי האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? לתפוס ענן - עמיר בניון איך יעבור עליי השבוע? נובמבר - מירי מסיקה איך תהיה השנה הזו? מציאות אחרת - אייל גולן

gal255

New member
שוב פעם

מה מעציב אותי? Something Beautiful מה משמח אותי? תענה לי איך העולם רואה אותי? שרי המלחמה האם יהיו לי חיים מאושרים? Beat It מה אנשים באמת חושבים עליי? What You own האם אנשים חושקים בי בסתר? Dark Blue איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? For Whom the Bell Tolls מה אני צריך לעשות עם חיי? Sunshine מה אסור שיקרה? על ראש ההר מה אסור לי לשכוח? Most of the time עצה טובה בשבילי: Misery מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? שחק אותה - היהודים מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? Slipped Away - אבריל איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? Where Is Your Heart - קלי קלרקסון ובהלוויה שלי? יהיה פה דם - אפרת גושXDDD איזה סוג גבר אני אוהב? Eyes Wide Open איך יהיה לי מחר? Cadillac Car למה אני כאן? Complicated בתור מה אנשים יזכרו אותי? One האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? Rocky Mountain איך יעבור עליי השבוע? Head Over Feet איך תהיה השנה הזו?22 Seconds

יוב101

New member
גם אני רוצה../images/Emo3.gif

מה מעציב אותי?דניאל-אלון דה לוקו מה משמח אותי?grow up-simple plan איך העולם רואה אותי?god must hate me-simple plan האם יהיו לי חיים מאושרים?כבשים-עברי לידר מה אנשים באמת חושבים עליי?נער ונערה- שירה גבריאלוב האם אנשים חושקים בי בסתר?לאונרדו-עברי לידר איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר?נגמר בחזרה-יפתי מה אני צריך לעשות עם חיי?5 colors in her hair-McFly מה אסור שיקרה?big girls don't cry-fergie מה אסור לי לשכוח?perfect-simple plan עצה טובה בשבילי:ידיים למעלה-כנסיית השכל מהו שיר הנושא שלי,לדעתי?את יפה-עידן יניב מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים?לא עוזב את העיר-שלמה ארצי איזה שיר יתנגן בחתונה שלי?ילד אסור, ילד מותר-שלומי בראל ובהלוויה שלי?אנ'לא יודע איך לומר לך-רן דנקר
איזה סוג גבר אני אוהב?אור- אלון דה לוקו איך יהיה לי מחר?האם להיות בך מאוהב-שלמה ארצי ואביב גפן למה אני כאן?hotel california-the eagles בתור מה אנשים יזכרו אותי?להשתטות לפעמים-שלומי בראל האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי?נבראתי לך-שלמה ארצי איך יעבור עליי השבוע?get'cha head in the game-zac efron איך תהיה השנה הזו?perfect world-simple plan

למעלה