שאלו את נתניהו למה דווקא היום החלטת לפטר את גלנט?

נתניהו חייך וענה לשואל יש לי 33 מנדטים ביד ואני צריך 35 מנדטים ולכן השמאל יגיב וייצא לרחובות וזה בדיוק מה שאני רוצה. אני רוצה את השמאל ברחובות זה יביא לי 35 מנדטים. הציבור היהודי הישראלי מבין שההפגנות הן נגדי ונגד הממשלה ופיטורי גלנט הן הסיבה לצאת לרחובות.
הציבור הישראלי לא יקנה את התירוצים של השמאל ליציאה למהומות. האויב הוא חיזבאללה איראן וחמאס לא ממשלת הימין.
האויב אינו ממשלת ישראל.

סטילהוק1

Well-known member
נתניהו חייך וענה לשואל יש לי 33 מנדטים ביד ואני צריך 35 מנדטים ולכן השמאל יגיב וייצא לרחובות וזה בדיוק מה שאני רוצה. אני רוצה את השמאל ברחובות זה יביא לי 35 מנדטים. הציבור היהודי הישראלי מבין שההפגנות הן נגדי ונגד הממשלה ופיטורי גלנט הן הסיבה לצאת לרחובות.
הציבור הישראלי לא יקנה את התירוצים של השמאל ליציאה למהומות. האויב הוא חיזבאללה איראן וחמאס לא ממשלת הימין.
האויב אינו ממשלת ישראל.
המהלך הכי אידיוטי וחסר האחראיות של נתניהו מתחילת המלחמה. במקום לפטר את היוחמאסית השמאלנית, הוא פיטר את שר הביטחון שהביא הישגים היסטוריים כבירים. מי שחושב שמדינת ישראל ואזרחיה יהיו יותר בטוחים עם כץ הליצן כשר ביטחון טועה ומטעה בגדול. אני לא סומך בשיט על הליצן חסר הניסיון הצבאי שיגן על מדינת ישראל ואזרחיה.

evglev1

Well-known member
מנהל
המהלך הכי אידיוטי וחסר האחראיות של נתניהו מתחילת המלחמה. במקום לפטר את היוחמאסית השמאלנית, הוא פיטר את שר הביטחון שהביא הישגים היסטוריים כבירים. מי שחושב שמדינת ישראל ואזרחיה יהיו יותר בטוחים עם כץ הליצן כשר ביטחון טועה ומטעה בגדול. אני לא סומך בשיט על הליצן חסר הניסיון הצבאי שיגן על מדינת ישראל ואזרחיה.
ואתה כ"ץ יודע שאם הוא יביע עמדה שונה מזו של ביבי הוא יפוטר כמו גלנט, אז כ"ץ בכלל קיבל את התפקיד כשהוא יודע שכדי להישאר בו אסור לו לחשוב ועליו להיות בובת מריונטה, אז גם אם יש לו מה לתרום הוא ייפחד לחשוב כי ביבי הבהיר שאין לו אמון בשר ביטחון שחושב.

לצערי אני לא מסכים איתך. זה לא אומר שאני צודק אבל אנסה להביא לכאן את תגובתי אליך.
כולנו ראינו זה לא מכבר איך גלנט רצח את הרפורמה המשפטית של הממשלה כשנתניהו היה בחו"ל ראינו איך גלנט תקע את הסכין בגב נתניהו כשקרא לעצור את הרפורמה המשפטית. באיזו סמכות ובשם מה הוא עשה כך חוץ מאשר לקרוא תיגר על המנהיגות של נתניהו? ומאז הוא לא הפסיק לחתור תחת נתניהו ועבר לשרת את השמאל בנושא המלחמתי .היו לו ולנתניהו חילוקי דעות מהותיים אבל מעבר לכך גלנט דאג לעקוץ לא פעם את נתניהו ולזלזל בו.
ולכן לשפן הקטן לא הייתה ברירה אלא לפטר את שר הביטחון שהחליט פתאום להוציא 7000 צווי גיוס לחרדים כדי למוטט את הקואליציה כי הוא ידע בדיוק איזה נושא רגיש זה ואיזה מסוכן זה שהממשלה תיפול באמצע המלחמה על העניין הזה.
אני לא נגד גיוס חרדים לצבא אבל אני נגד רמאויות פוליטיות ןחוסר לויאליות למפלגה שלך לממשלה שלך ולמעשה בכך הוא שבר את גב הגמל ולא השאיר לנתניהו ברירה.
לגבי העציץ כץ. הוא עציץ ומי שיהיה שר הביטחון בפועל זה נתניהו .הוא סילק את החפרפרת שהשתחלה לממשלה שלו מר גלנט (לא יודע איך ומה עשו השמאל שהעבירו אותו לצד שלהם) מי שינהל את כץ ואת משרד הביטחון זה נתניהו .כבר היו תקדימים במדינת ישמעאל שראש ממשלה היה גם שר ביטחון לכן עניין הלסמוך על העציץ כץ לא הייתי סומך עליו אבל על נתניהו אני יותר סומך וכץ יהיה בעצם החותמת של נתניהו .הוא אמנם ישב בכיסא שר הביטחון אבל גם אם תתלה את התמונה שלו מעל הכרכוב במשרד שם זה אותו הדבר.

אז זהו כשבישראל מרותקים לפוליטיקה אמריקאית למה ליצור דרמה בישראל וישראלים במקום להתעסק בבחירות לקיסר שלהם צריכים להתעסק במופעי הליצנות של המלך שלהם.
התשובה פשוטה. ואכן מחלקת המדינה האנטישמית פרסמה תגובה חלבית דיפלומטית כי הם היו עסוקים בתבוסה שלהם והבינו שנגמרו 4 השנים הטובות ועכשיו הם יוצאים למדבר הפוליטי .

כי יותר מעניין לראות שטראמפ מדיח את האריס
לדעתי הוא פיטר את גלנט כדי לא לחטוף ריקושטים מהאמריקאים שעסוקים בבחירות ואכן מחלקת המדינה הרקובה מאנטישמיות הגיבה בצורה מתונה ועכשיו הכל מאחורינו טראמפ יהיה הנשיא שלנו הציבור האמריקאי אזרחי אמריקה .
וכמובן זה טוב לישראל.

evglev1

Well-known member
מנהל
האויב אינו ממשלת ישראל.
השמאל יצא לרחובות לא בגלל פיטורי גלנט אלא בגלל הפטור לחרדים מגיוס וזה דווקא עידוד לימנים להצביע לגנץ, לבנט ולליברמן בשביל לא להיות הפרייארים של החרדים והערבים כפי שביבי, סמוטריץ', בן גביר וסער הופכים אותם.

סטילהוק1

Well-known member
האויב אינו ממשלת ישראל.
מעניין שאתה זה שמתלונן שאין לישראל מספיק חיילים להילחם בכל החזיתות, ומנגד אתה תומך בהשתמטות של מאות אלפי חרדים שלא תרמו ולא תורמים כלום למדינה ולמאמץ המלחמתי ומתעקשים להמשיך לא לתרום כלום.

marabo

Well-known member
מעניין שאתה זה שמתלונן שאין לישראל מספיק חיילים להילחם בכל החזיתות, ומנגד אתה תומך בהשתמטות של מאות אלפי חרדים שלא תרמו ולא תורמים כלום למדינה ולמאמץ המלחמתי ומתעקשים להמשיך לא לתרום כלום.
כמה חרדים גייס גלנט? שלח אלפי צווים, כמה התייצבו? קדחת, כלום ושום דבר
גיוס החרדים זו לא בעיה משפטית ולא חוקית ולגלנט לא היה שום פתרון לזה, זו בעיה חברתית שהדרך לטפל בה היא עניין חברתי מאוד עדין של בניית אמון וגלנט לא היה איש המתאים לזה.
הוא רק פזל לשמאל ולאמריקאים וחיפש איך למצוא חן בעיניהם ולעקוץ את ביבי בכל נושא

חנן44

Well-known member
האויב אינו ממשלת ישראל.
האויב הוא בנימין נתניהו
אויב האומה

סטילהוק1

Well-known member
בזה אתה כנראה צודק.
ממש לא. הוא טועה ומטעה ומתעלם מהעובדה שדווקא אנשים כמוני יכריעו את הבחירות, ולא אלא הקרויים ביביסטים ונמצאים בכיס של נתניהו ומצביעים על אוטומט. ואנשים כמוני חושבים שזה צעד מפגר אידיוטי וחסר אחראיות מכל כיוון אפשרי שמסתכלים עליו, כולל המחליף, ועוד יותר מזה הסיבה: ריצוי הפראזיטים המשתמטים בזמן מלחמה.

SupermanZW

Well-known member
ממש לא. הוא טועה ומטעה ומתעלם מהעובדה שדווקא אנשים כמוני יכריעו את הבחירות, ולא אלא הקרויים ביביסטים ונמצאים בכיס של נתניהו ומצביעים על אוטומט. ואנשים כמוני חושבים שזה צעד מפגר אידיוטי וחסר אחראיות מכל כיוון אפשרי שמסתכלים עליו, כולל המחליף, ועוד יותר מזה הסיבה: ריצוי הפראזיטים המשתמטים בזמן מלחמה.
הוא דיבר על מה שיאמר נתניהו, לא על מה האמת. ממתי נתניהו דובר אמת?

evglev1

Well-known member
מנהל
הוא דיבר על מה שיאמר נתניהו, לא על מה האמת. ממתי נתניהו דובר אמת?
מסתבר שבקמפיין הוא אמר שאם ליכודניקים שבדרך כלל לא הולכים להצביע יצביעו תהיה ממשלה ל-4 שנים והוא אכן נלחם בציפורניים כדי להישאר 4 שנים בשלטון בניגוד לרצון שני שליש מהציבור שרוצים בחירות וגם הופך למשרת של 18 מנדטים בקואליציה שלו ונותן להם כל מה שהם רוצים העיקר שלא חס וחלילה הממשלה תשרוד "רק" שנתיים או שלוש שנים. כך שבשביל לקיים את 4 השנים הוא מסוגל לחוקק חוק שלחרדי מגיע לקבל שכר ממוצע חודשי במשק בלי לעשות כלום רק על כך שיש לו כיפה שחורה על הראש.

למעלה