המהלך הכי אידיוטי וחסר האחראיות של נתניהו מתחילת המלחמה. במקום לפטר את היוחמאסית השמאלנית, הוא פיטר את שר הביטחון שהביא הישגים היסטוריים כבירים. מי שחושב שמדינת ישראל ואזרחיה יהיו יותר בטוחים עם כץ הליצן כשר ביטחון טועה ומטעה בגדול. אני לא סומך בשיט על הליצן חסר הניסיון הצבאי שיגן על מדינת ישראל ואזרחיה.
לצערי אני לא מסכים איתך. זה לא אומר שאני צודק אבל אנסה להביא לכאן את תגובתי אליך.
כולנו ראינו זה לא מכבר איך גלנט רצח את הרפורמה המשפטית של הממשלה כשנתניהו היה בחו"ל ראינו איך גלנט תקע את הסכין בגב נתניהו כשקרא לעצור את הרפורמה המשפטית. באיזו סמכות ובשם מה הוא עשה כך חוץ מאשר לקרוא תיגר על המנהיגות של נתניהו? ומאז הוא לא הפסיק לחתור תחת נתניהו ועבר לשרת את השמאל בנושא המלחמתי .היו לו ולנתניהו חילוקי דעות מהותיים אבל מעבר לכך גלנט דאג לעקוץ לא פעם את נתניהו ולזלזל בו.
ולכן לשפן הקטן לא הייתה ברירה אלא לפטר את שר הביטחון שהחליט פתאום להוציא 7000 צווי גיוס לחרדים כדי למוטט את הקואליציה כי הוא ידע בדיוק איזה נושא רגיש זה ואיזה מסוכן זה שהממשלה תיפול באמצע המלחמה על העניין הזה.
אני לא נגד גיוס חרדים לצבא אבל אני נגד רמאויות פוליטיות ןחוסר לויאליות למפלגה שלך לממשלה שלך ולמעשה בכך הוא שבר את גב הגמל ולא השאיר לנתניהו ברירה.
לגבי העציץ כץ. הוא עציץ ומי שיהיה שר הביטחון בפועל זה נתניהו .הוא סילק את החפרפרת שהשתחלה לממשלה שלו מר גלנט (לא יודע איך ומה עשו השמאל שהעבירו אותו לצד שלהם) מי שינהל את כץ ואת משרד הביטחון זה נתניהו .כבר היו תקדימים במדינת ישמעאל שראש ממשלה היה גם שר ביטחון לכן עניין הלסמוך על העציץ כץ לא הייתי סומך עליו אבל על נתניהו אני יותר סומך וכץ יהיה בעצם החותמת של נתניהו .הוא אמנם ישב בכיסא שר הביטחון אבל גם אם תתלה את התמונה שלו מעל הכרכוב במשרד שם זה אותו הדבר.