שאלישיה [שאלון-אלישיה]

Gingerbread

New member
שאלישיה [שאלון-אלישיה] ../images/Emo3.gif

חחח, אני מרגישה סתומה.
בכל מקרה, תהנו
השיר הכי אהוב?
השיר הכי שנוא?
השיר הכי מאוס?
השיר שבחיים לא יימאס?
מה את\ה הכי אוהב\ת באלישיה?
אם יכולת לשאול אותה שאלה אחת- מה היא הייתה?
ולסיום- צטט\י לנו כמה שורות יפות

Gingerbread

New member
עונה ../images/Emo11.gif

טוב שמתי לב שאני כותבת הרבה ____ או ____, אבל זה רק בגלל שקשה לי לבחור
השיר הכי אהוב? How come you don't call me או If I ain't got you
השיר הכי שנוא? Karma או Heartburn
השיר הכי מאוס? You don't know my name
השיר שבחיים לא יימאס? Diary או If I ain't got you או How come you don't call me.
מה את\ה הכי אוהב\ת באלישיה? את השירים שלה, בפירוש!
אם יכולת לשאול אותה שאלה אחת- מה היא הייתה? מה את כותבת קודם? מילים או מנגינה? (זה חשוב לי כי אני גם רוצה לדעת לכתוב שירים, ואני יכולה להזדהות עם אלישיה כי גם אני מנגנת על פסנתר
)
ולסיום- צטט\י לנו כמה שורות יפות: You want it you got it! "Some people want diamond rings Some just want everything But everything means nothing If I ain't got you" Peace.

NoWords

New member
חחח אהבתי את השאלישיה../images/Emo3.gif

השיר הכי אהוב?
Fallin', If I Ain't Got You, Diary, How Come You Don't Call Me, Samsonite Man.. (ויש עוד
) השיר הכי שנוא?
Why Do I Feel So Sad, Troubles, מרדימים מדי! השיר הכי מאוס?
My Boo, שיר יפה אבל חרשו עליו יותר מדי השיר שבחיים לא יימאס?
If I Ain't Got You ובכלל, רוב האלבום The Diary מה את\ה הכי אוהב\ת באלישיה?
את השילוב של הפסנתר בשירים שלה ואת הקול המדהים שלה כמובן.
אם יכולת לשאול אותה שאלה אחת- מה היא הייתה?
הממ, מתי יצא האלבום הבא שלה
ולסיום- צטט\י לנו כמה שורות יפות
I won't tell your secrets Your secrets are safe with me I will keep, your secrets Just think of me as the pages in your diary
[לקוח מהשיר Diary כמובן
]

Incomplete Girl

New member
חח מאגניב,עונה../images/Emo9.gif ../images/Emo14.gif

השיר הכי אהוב? המון, עכשיו זה כ"כ Goodbye
השיר הכי שנוא?אין חיה כזאת
השיר הכי מאוס? כנ"ל
השיר שבחיים לא יימאס?Fallin'
מה את\ה הכי אוהב\ת באלישיה? את הכשרון שלה,ברור
אם יכולת לשאול אותה שאלה אחת- מה היא הייתה? אממ.. מתי את באה לארץ?
ולסיום- צטט\י לנו כמה שורות יפות: אממ...מאוד מתחברת אליהם: Whatever stops you from dreamin' Whatever trys to stop you from livin' Flip it

pilpilonet5

New member
עכשיו אני

השיר הכי אהוב?Diary, Goodbye, Never Felt This Way השיר הכי שנוא?שנוא זה חזק מדיי בשביל להגיד על איזשהו שיר שלה, לכן נגיד שיש כמה שאני לא ממש אוהבת אבל השם שלהם לא עולה לי לראש כרגע חחחח השיר הכי מאוס?My Boo למרות שכבר לא כי לא שמעתי אותה תקופה ארוכה אז אפשר לחרוש מחדש השיר שבחיים לא יימאס? מה שרשמתי באהובים וכל הסינגלים, ועוד כמה שירים שאני אוהבת ואין לי כוח לפרט. מה את\ה הכי אוהב\ת באלישיה? המוסיקה שלה אם יכולת לשאול אותה שאלה אחת- מה היא הייתה? קודם כל שתהייה לי הזדמנות לשאול אותה שאלה ואז נזרום, בטוח אני אשאל אותה שאלה בקשר למוסיקה שלה, משהו על "על למה כתבת את השיר ה.....? ולסיום- צטט\י לנו כמה שורות יפות רק כמה שורות? קבלו שיר שלם
Let me try somethin real quick... If I gave you forever Would you take care of me? (wa-ooo) Would you take me for granted, Run away...?? Those wonderful things that you do They've got me feelin In love wit chu In love wit chu Cause loving you is easy comes so naturally Loving you is easy Comes so naturally I would give you laughter Oh,and so much more than that, yes I would Anythang your after I would climb the highest mountain To bring it back You'd better believe Those wonderful things that you do They got me feelin In love wit chu In love wit chu And loving you is easy Comes so naturally Loving you is easy Comes so naturally I will stay by your side Whether I'm wrong, Whether I'm right Oh,it's incredible With you I intend to spend the rest of my life, Yeah hey yeah

NoWords

New member
הערה קטנה../images/Emo27.gif

בפורומים של תפוז חל איסור לפרסם מילים לשירים.. אז הפעם אני לא אמחוק, אבל בבקשה דעי לפעמים הבאות
(כנ''ל לגבי כולם)

Mrs Brightside

New member
../images/Emo109.gif../images/Emo9.gif

השיר הכי אהוב?Diary/Fallin'/If I Ain't Got You השיר הכי שנוא?Dargon Days השיר הכי מאוס?My Boo השיר שבחיים לא יימאס?If I Ain't Got You מה את\ה הכי אוהב\ת באלישיה?הכל?
אם יכולת לשאול אותה שאלה אחת- מה היא הייתה?מה היית רוצה שישאלו אותך?
ולסיום- צטט\י לנו כמה שורות יפות Some people want diamond rings Some just want everything But everything means nothing If I ain’t got you

Fruit Smash

New member
שנוזל למזכירות בבקשה ../images/Emo11.gif

המבינה תבין
השיר הכי אהוב? If I ain't got you השיר הכי שנוא? אין חיה כזאת. השיר הכי מאוס? Fallin אולי השיר שבחיים לא יימאס? הכל יכול להימאס מתישהו
מה את\ה הכי אוהב\ת באלישיה? את השירים ואת המוזיקליות, לאדעת
אם יכולת לשאול אותה שאלה אחת- מה היא הייתה? אפשר תמונה?
ולסיום- צטט\י לנו כמה שורות יפות עזבו אותי באמאשלכם

למעלה